onsdag 30. desember 2009

GRATULERER MED DAGEN, GUTTEN MIN!

Gratulerer med dagen, Charlie! I dag blir du 2 år og nesten voksen gutt. Vel, det er vel ikke helt det du har tenkt deg, leke er jo din favoritt. Det vil nok ta noen år til du blir helt voksen og det setter jeg pris på. Denne tiden har gått rasende fort, hvor ble den av? De sier, i godt selskap går tiden fort! Og det stemmer!!!!

070

Her er du 1 år og vi har akkurat begynt vår ferd sammen. Og hva har du gjort med meg, ungen min??? Jeg har begynt å bli mer sosial, kommet meg ut av sofaen og blitt direkte hundegal! Vi har gjort mye sammen dette året. Og masse nye venner har vi fått. Reist på hundetreff og utstillinger. Hvem trodde jeg ville gjort det? Jeg sa jo klart i fra til Sissel og Per når jeg skulle kjøpe deg at jeg skulle bare ha en familiehund. Ikke noe mer!!!!! Men vi elsker dette, begge to. :o)

084 (2)

Du er blitt vår alles gla`gutt, ikke bare min, men hele familien. Du er så snill og god. Vel, tålmodigheten jobber vi med, men du finner deg i alt jeg gjør med deg. Selv om du ikke liker det. Og det gjelder når andre håndterer deg også. Ikke noe sinne i deg. Sånn er du bare ikke, bare glad og ute etter masse oppmerksomhet. En skikkelig kosebamse. Bare å slenge ut en arm så er du der. Er ikke så nøye hvor jeg tar, bare jeg tar på deg.

048

Jeg kommer ikke helt over hvor glad jeg er i deg. Er det mulig…..???? Å bli så glad i en hund, kanskje fordi jeg ikke har egne barn?? Jeg trodde ikke det var mulig etter den forrige hunden, å bli så glad i noen på nytt. Jeg var jo knust når jeg måtte ta han. Trodde ingen kunne overta for han. Men vet dere hva? Det er mulig, om ikke mer. Kan ikke huske noen fikk meg til å gjøre så mye for en hund som for Charlie. Han har rørt ved noe hos meg som ingen andre hunder har.

148

Du vet nok hva du skal gjøre for å få viljen din, selv om vi egentlig har snakket om det. Men noen ting får du ikke igjennom, men det er jo lov å prøve seg, er det noe som heter. En liten luring er du, sniker deg ut. Her er det ikke noe som heter å springe, nei du sniker. Sånn gjør du når du stjeler noe også. Lister deg forsiktig bort med det du har tatt. Håper at jeg ikke oppdager deg hvis du bare er stille nok.

CHARLIE 048

Nå ligger du ved siden av meg på gulvet med et tyggebein du fikk til jul. Har ikke blitt lang tur på deg i dag, fikk besøk og da ble det bare en langline tur. Men du er lykkelig for det. Langlineturen elsker du jo og da er du fornøyd. Legger deg inne med det du liker og styrer for deg selv. Du kan det med å aktivisere deg selv. Når noe blir kjedelig, ja da finner du på noe. Og det har aldri gått ut over møbler eller annet. Kun dine egne ting. Flinke gutten min!

CHARLIE 030

Så vil jeg til slutt takke deg, Charlie! For tiden vi har hatt sammen. Og mange år famover. Jeg gleder meg til hva det vil bringe. Kanskje får du en bror en dag? Eller kanskje det bare blir oss to? Men hva gjør vel det. Vi har det så flott sammen, ingen kan ta fra oss det. Og det du har gjort med meg, gjort meg til et nytt menneske. Og dette smitter over på alt annet jeg gjør også.

020 

Gratulerer med dagen, ungen min!

18 kommentarer:

Nøve sa...

snufs snufs snufs!
Så nydelig sagt Nina, og jeg forstår hvert ord du skriver fordi jeg kjenner meg så godt igjen. Ingen hund er lik, men disse lappene rører ved noe spesielt i oss.
Happy Charlie har sjarmert meg og alle andre han møter på sin vei. Du kan bare ikke holde ham helt for deg selv..
Jeg er så glad for å ha blitt kjent med dere to.

Gratulerer så mye med dagen, Charlie! Håper den blir fin!
Skulle ønske vi kunne feire den sammen med dere, men en annen gang, kanskje ;o)

snorredimma sa...

Å, nå fikk jeg tårer i øynene. Så nydelig skrevet, Nina. Du kan det med å beskrive, og du sier det akkurat sånn som vi alle føler det. JA, det er mulig å bli så glad i en hund!!! Og tenk så mye godt dem gjør for oss bare ved å være til. Charlie er jo go'gutten selv og vi blir jo like glad i han vi bloggere, også. Charlie med sitt herlige vesen som får med matmor på både det ene og det andre...og godt er det, for ellers ville vi aldri ha blitt kjent med dere!! Takk, kjære Charlie ;o)

Håper du får en knall-fin dag og at det vanker noe ekstra godt på deg.

Store klemmer fra Camille Dimma og Snorre.

Dixie sa...

Gratulerer med dagen, Charlie! :D
Du høres ut som en veeeldig snill og glad hund! På noen områder høres du veldig lik ut som Dixie, spesielt på det med lekingen... ;) Dxie har nok heller ikke tenkt å bli "voksen" på en stund... ;)
Håper du får en kjempefin dag, i hvert fall, også håper jeg at vi møtes en gang! :)

marina sa...

Gratulerar kompis !! Lika gamla du och jag...skiljer ju bara en dag på oss gott nytt år från Axlan o kompisar

Gry og Millis blogg sa...

Å Nina, så vakkert skrevet. Kjærligheten din til Charlie stråler jo ut av innlegget ditt!!

Charlie sjarmerer alle som møter ham tror jeg, med det utrolig gode humøret sitt:o) Jeg har i allefall blitt ordentlig glad i ham.

Ola, Milli og jeg roper et rungende HURRRRRRAAAAAAAAAA for Charlie-gutten som er to år i dag.

Knuseklem fra alle tre:o))

Gry Viola og Roxie sa...

Gratulere masse med dagen kjære halv bror Charlie!! Det er så morro å ha blitt kjent med deg og mat mor Nina!!Håper at vi treffes mange ganger seinere!!
Kjempe nuss fra meg og så skal jeg hilse fra fam min!
Hilsen Roxie!!
Vi ses vel 7 feb på Tjømme!!?

Ha en kjempe fin bursdag, håper at du får noe digg å spise!!

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Dette var rørende å lese, Nina. Du rører noe i oss alle, slik du skriver.
At Charlie er en go`gutt, har jeg selv erfart. En skikkelig snill og imøtekommende kose og lekegutt!

Kos dere sammen i dag, og hils Charlie så masse fra oss. Det vanker vel noe ekstra godt på han i dag, kan jeg tenke meg!!

GODT NYTTÅR til dere begge to!

Ville sa...

Nå ble jeg heeelt rørt, så vakkert om go`gutten din.
Han er jo litt vår go`gutt også;o) selv om vi aldri har møtt ham, så er vi blitt så godt kjent med ham igjennom bildene og ordene som du skriver Nina.
Gratulere så mye med dagen din Charlie, gleder oss til å følge deg inn i ditt 3. år.
Ha en forsatt fin dag:o)))

T :-) sa...

Så vakkert skrevet Nina! Og noen vakre bilder har du valgt ut. Ingen tvil om at det er en godgutt du deler hus med. Men ikke glem at du har mye av æren for at han er som han er du også. Dere er et perfekt team :-) Du hjelper han og han hjelper deg. Vi er veldig glad for å ha blitt kjent med dere :-)

Kos dere :-)

Luna sa...

vakkert skrevet ja, det er svært tydelig at du er veldig glad i charlie, og at han er en flott gutt. Gratulerer med dagen, Charlie! og godt nytt år til dere begge :)

Hanne Marki sa...

Så nydelig skrevet! Gratulerer så mye med nesten voksen gutt for det er jo som du sier at det tar nok noen år til før gutter som han og Marco blir helt voksne ;) Men sånn skal det jo være.

:) Ha en fin dag Charlie!

Nina og Bonnie sa...

Takk alle sammen for gratulasjoner!!! Bursdagsbarnet tar det hele med ro. Dagen ble feiret med en bytur og kjøp av dopping hos dyrlegen. Måtte veie han og nå veier han 13,3 kg. JIPPI!!!!

Lena & lapptussarna sa...

Grattis Charlie på din stora dag!
Och ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Lena Charlie & Ennio

Anne-Liss sa...

Gratulerer så mye med dagen Charlie !!
Snart er du mann ;-)

Så fint du har skrevet om din beste venn Nina, rart hvordan en hund kan lyse opp hverdagen vår.
Ønsker dere mange og gode år fremover !!

Herdis & co sa...

JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR... GRATTIS CHARLIE!
Var tvungen att hämta en näsduk,snufs snufs....
Vet inte vad det är med dessa lappisar(och isländare såklart), men de har något alldeles speciellt att ge oss som vi behöver. Men tur att de lär oss lite nytt om livet och även att de ger oss nya fritidsintressen och framförallt nya vänner.. Älskade vovvar! Isac & Aiko hälsar så mycket.

Ragnhild B. sa...

Gratulerer med dagen, kjære halvbror! Du er jammen en vakker kar, og det er helt tydelig at mor Nina er både stolt av deg og glad i deg! Og det har hun grunn til! Ha en fortsatt fin bursdag! Hilsen Emma.

MayKristin sa...

Grulerer med dagen til Charlie:)

Irén sa...

Å kjære vene, Nina! Sånt et nydelig og rørende innlegg... Det er ikke bare fordi jeg er forkjølet at det snufses her nå nei :-)

Beklager at jeg er sent ute, men jammen meg er det på sin plass å sende de hjerteligste gratulasjoner til Charlie. Vakre, gode, snille, morsomme og rampete Charlie. Ikke rart du er så inderlig glad i godgutten din, Nina!

Balder boffer masse hilsner også. Han er helt sikker på at du ville være en super lekekamerat om vi bare kunne treffes ;-)

Klem fra matmor Irén og Balder-gutten