søndag 1. februar 2009

Helgen er over:(

 

Så fort denne helgen går når jeg jobber lørdag. Det er kald og klarvær, men ikke sol. Skulle jo hatt det til bildene. Men får jo bare være glad det ikke kommer mere snø. Bilder blir jo tatt i bøtter og spann. Men ikke mange overlever når de kommer over på dataen. Veldig glad det ikke er vanlig film i det kamera. Da hadde jeg brukt en formue på fremkalling. Fotokurset er til fredagen. Gleder meg.:)

023 (2)

Litt mørkt den kvelden, men måtte bare vise hvor mye snø det er her nå.

017 (3)

Her tar Charlie med seg en vedkubbe på tur.

020 (2)

 Her graver han den ned i grøfta.

023

 Og her har vi jomper`n.

146

Sånn ser Charlie ut når han finner noe under snøen. At han får puste.

Har holdt litt på i leiligheten for å jobbe meg fri til helgen. Det skal litt fagfolk inn og jobbbe til uka igjen. Nå begynner det virkelig å nærme seg slutten. Det blir spennende og flytte opp. Har samtidig benyttet sjansen til å spørre snekkern om hva det koster å få satt opp et gjerde. Snakket med en annen på jobben på lørdag. Skal bli moro å se hva sånt koster. Det er nemlig en del stein i grunnen på tomta. Kan ikke bare slå ned noen staur.

Charlie er blitt gneldre bikkje igjen. Bjeffebåndet får jeg ikke til å virke ordentlig. Det vil ikke sprute når det skal. Han har for mye pels ser det ut til. Dessuten virker det som han har for lys bjeffing. Har sett det har løst ut vann når han bjeffer litt mørkere.Da blir han bare litt vått i pelsen.Var der jeg kjøpte det på lørdag, igjen. De er like fortvilet som meg. Jeg skal prøver med sitron nå, men problemet er at båndet er fullt av vann som ikke har sprøytet på han så jeg må la han gå med det for å prøve å få tømt det. Er nysgjerrig på om noen har erfaring med dette. Hadde elektrikker på fredag mens jeg var på jobb. Da hadde han bjeffet i TIMER. Og det var rimlig lytt mellom etasjene. Ikke moro. Da tenker jeg på de nærmeste naboene også.

Vel, dette ble mye rart om ingen ting. Dere for ha en fin uke og om ikke lenge ser jeg jo de fleste av dere.

 

6 kommentarer:

Dixie sa...

Oi, så mye snø dere har! :) Charlie viste jo nesten ikke i all den snøen... Når Dixie er i snøen stapper hun også hodet laaangt nedi hvis hun kjenner en god lukt, skjønner ikke at de ikke fryser! :)

Nøve sa...

Jeg skal høre med folka til Børre. Husker de sa at han hadde finni ut at han kunne ule, uten å få seg en sprut... Tror det var med sitron, men husker ikke helt. Forferdelig irriterende når de står slik og bjeffer! Det hjelper ikke om de har god plass heller (tenker på gjerdet du ønsker deg), de kjeder seg fort uansett...
Jammen har dere mye snø!!!
Ha ei fin uke. Vi sees!

Marianne sa...

Bjeffing er et kjedelig problem...Bjeffe båndet kan du jo tømme med å sitte å "bjeffe" i det selv. Det gjorde jeg, funker det.Hjemme alene bjeffing er vanskelig, men det du kan gjøre er å trene på det når du er hjemme. Lat som om du skal gå av sted, ta på yttertøy og finn et ord du vil bruke så han forstår, feks "hade". Gå ut av huset, start gjerne bilen, slukk den og gå inn igjen og ros han og belønn. Gjør dette 20 ganger den dagen. Neste trening kan du gjøre det samme, men da kjører du 5 meter, og så rygger du tilbake og går in og roser og belønner....o.s.v....etterhvert kjører du kanskje 5 min, så 10, så 30 O.S.V..
I begynelsen kan du godt låne en mobil som kan ligge hjemme på benken, da hører du om han bjeffer, visst han bjeffer før du kommer hjem, har du gått for fort frem. da må du gå tilbake, og begynne på nytt. Visst han bjeffer veldig fort, kan det hende du bare må lukke døra og gå inn igjen og rose og belønne med en gang...Det er en tidkrevende måte å gjøre det på, men den er ihvertfall positiv for hunden, da han lærer at du kommer snart igjen.
Jeg har brukt denne metoden på mine, og det virker kjempe bra. Mitt problem er at Ask bjeffer veldig mye i bilen visst han blir alene. har øvd på dette uten resultat. Det er nok fordi han vet at jeg sannsynligvis går agility eller noe annet gøy med embla og da blir han dypt fornærmet og misunnelig....

Hanne sa...

Huff, ja. Bjeffing er ikke alltid like gøy!! Vi har noen sure naboer som vi flere ganger har hørt hysje på Bienna. Damen har til og med sagt så mannen min hørte det: "Jeg skal kverke den bikkja".

Dette til tross for at vi bestreber oss på å få henne til å være mest mulig stille ute. Men hvis vi leker med henne er det jo ikke så lett - da blir det alltid mye bjeffing...

Morsomt med Charlie og vedkubben!! Bienna har det med å plukke opp lange "staur" som hun bærer på tvers og huker bein på oss med. De er rare disse hundene våre.

Spennende med fotokurs! Du får ta lærdommen med deg til neste konkurranse (selvom du allerede har tatt noen knallfine bilder, så jeg..)

Anonym sa...

Hei Nina, så flink du er i den nye leiligheten. Det er spennende at innflyttingen nærmer seg! Jeg skal ned å kikke på den sammen med Milli:o)

Jeg har akkurat lest om bjeffeproblemet, og leste at babycall (en sånn der hvor du kan snakke til Charlie) skulle være effektivt. Du kan se på den (boka) når vi treffes Nina:o)

Kjempefine bilder Nina, men FOR et flott bilde av "Jumper'n":o)! Man kan se at snøen drysser. Herlige, snille, blide Charlie:o) Gi ham en klem fra Milli og meg, vil du?

Nina og Bonnie sa...

Marianne: Bjeffingen hjemme skjer bare når han hører folk i etasjen over. Har fått melding blandt annet fra min søster som bor i andre etasje at det er stille når jeg går på jobb. Han sover stort sett hele dagen til henne henter han. Da er det ikke noe bråk. Det var fordi det var en som jobbet i leiligheten. Men da er det lytt og elektrikeren hørte han godt over flere timer. Den andre bjeffingen som er slitsom er ute. Han kan ikke være alene i 2 min. før det er i gang. Og jeg har prøvd å bjeffe båndet tomt. Det virker ikke. Jeg er vist ikke god nok til å bjeffe.

Gry: du vet du kan komme å se når som helst. Du og Milli er hjertelig velkommen. Dere andre også, selvfølgelig.