torsdag 8. januar 2009

Må bare prøve litt til!!!

Dette med store bilder og rammer må testes ut. Kanskje mange rare bilder som kommer men dere for stå ut. Gamle bilder med det gamle kamera også. Så kan jeg se forskjell.

 

Charlie med beinet sitt

Dette er tatt med det gamle kamera.

Charlie tygger pinne i løvet

Dette er tatt med mobilen.

053

Dette er tatt med speilrefleks.

048

Dette er også speilrefleks.

Har en mistanke om at fotografen har veldig mye å si. Og å lære å bruke kamera.

8 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så flotte bilder Nina. De to nederste var absolutt best synes jeg, så kameraet har nok noe å si, selv nå, før du har lært å bruke det ordentlig. Tenk så gøy når du har vært på kurset:o))))

Jeg har brukt 880 pixler. Men Nøve er inne på noe med maler med "strech", der de bruker % i stedenfor pixler (jeg skjønner egentlig ikke hva jeg skriver nå:o)

For å få stort bilde øverst gikk jeg inn i den gamle bloggmalen, slettet bildet og lastet det opp på nytt (fra den gamle malen), da tror jeg at det kommer opp iht. de nye margene du har satt. Følger med deg i kveld Nina:o)

PS. Har lånt et speilreflekskamera på jobben, skal prøve å ta litt bilder i helgen:o)

T :-) sa...

Det nederste bilde var jo suverent. Det nest nederste var i tillegg tøft! Der han henger i løse lufta.

Nøve sa...

Du er proff allerede!!!

Hanne sa...

Fine bilder alle sammen, men enig med Gry i at de to nederste tar kaka. Morsomt med Charlie i svevet. Vi kommer visst til å bli helt hekta alle sammen både på blogging og fotografering.

Anonym sa...

Proff!? Det var vel å ta i, Nøve. Men jeg takker for den.Det er nok tålmodigheten det står på. Skal prøve å legge inn bildet en gang til senere i kveld. Må få gjort noe nå. For en gangs skyld.

Gleder meg til å se fine bilder fra deg etter helge, Gry.

snorredimma sa...

enig i at de to nederste bildene er kanon-bra! Du har fått til mye med det nye kamera allerede, syns jeg. Holder på med ny mal og større bilder, og skal prøve meg på å legge ut noen bilder med forskjellige rammer og effekter.

Marianne sa...

Det nederste bilde var jo helt skjønt, nydelige charlie...

Dixie sa...

Så fine bilder! :) Jeg synes alle sammen var fine jeg, men som de andre sier, de to nederste som er tatt med speilrefleks, var kanskje de aller fineste!?