søndag 9. november 2008

Så var denne helgen over!

Denne helgen var kjap når jeg jobber lørdag. Jeg holder jo på å pusser opp en leilighet i huset vårt. Alene med en valp blir det bare helgene som jobbes. Ikke alle de heller. Jeg skal flytte opp fra sokkelleiligheten for så å leie den ut. Da sparer jeg til gjerdet. Skal bli deilig å slippe Charlie ut i hagen uten å tenke veien. Misunner dere som bor på landet. Charlie har jo funnet seg en tispe i nabolaget, vel litt lenger borte, men hun kommer vist stadig rundt her. Det var en flott lita Walsh Springer Spaniel. Det er jo lenge siden han har fått springe med en annen hund. Han storkoste seg. Har alltid hatt en tendes til å stikke av. Den siste tiden har han bare gått rundt med meg. Men er det noen på veien hører han ikke. Kanskje litt mere innkalling, men har nok sviktet litt der i det siste. Blir litt"en ting av gangen"konsept. Etter å ha hatt en gjeterhund før tenker jeg nok litt andeledes. De er veldig forskjellig. Lapphund er egentlig en enkel hund. Kanskje vi gjør det vanskligere enn det er. Det blir da stort sett hund til slutt uansett.

Nå som jeg driver hjemmeside og blogg må jeg skjerpe meg med kamera. Trenger nye bilder stadig.

2 kommentarer:

Nøve sa...

Hei -hei!
Detta har vi venta på :o)
Det er jo så moro å følge med på hverandre, og å få OG lese kommentarer fra andre likesinnede... (kan liksom ikke skrive i gjesteboka hver dag!)

Hilsen oss

Gry og Millis blogg sa...

Hei Nina og Charlie.

Gratulerer med blogg. Så gøy! Det blir liksom en annen måte å kommunisere på enn via gjesteboka. Vi gleder oss til å følge dere, og er innom og kikker ganske så ofte. Nå blir det enda mer moro!

Hilsen Gry og Milli