torsdag 27. november 2008

Lekende stunder!

Nå når det en mørk nesten før jeg kommer hjem fra jobb blir det mest turer gatelangs. Vi har et område som er til ungene i nabolaget.Der er det akebakker, hoppbakke og fotballbane. Og mye gress. Der hender det vi slipper hundene sammen. Hvis en er så heldig å møte på noen nå om dagen. Dette er noen dårlige bilder av Charlie med Kira. En welsh springer spaniel. Ei nydelig tispe som fyller 2 år snart. Hun og Charlie har virkelig funnet hverandre. Bildene er av en heller dårlig kvalitet, kamera ligger hjemme når vi går i mørket så mobilen for duge.
Det er litt vanskelig synes jeg og finne på noe med Charlie nå i mørke tiden. Det blir mye det samme. Må jo liksom finne på noe for å "bruke hode" på han. Men jeg er litt sånn at jeg mener han har litt godt av å kjede seg også. Det må jo ikke skje noe hele tiden. Da er jeg redd for en stresset hund, rastløs, den forventer liksom at noe må skje hele tiden. Jeg har ingen interesse av å ha Charlie til noe annet enn en familiehund, men litt hverdagslydighet er jo kjekt å ha.
Jeg venter forsatt på at hormonene skal roe seg. Nå blir han 11 mnd. på søndag. Hvor er tiden blitt av. Snart er guttungen min 1 år. Kan nesten ikke huske tiden uten Charlie.


12 kommentarer:

Nøve sa...

Skal vi ta med bløtkake og feire "bursdag" på søndag, kanskje? Den dagen skal det iallefall skje litt av hvert ;o)

Det er ikke så lett å finne på noe nå om dagen. Vi gikk tur med Kango i Nesbyen i kveld, der er det gatelys. Vi hadde tenkt å trene litt, men det ble bare tur... Nalle trøtt og sliten ikveld likevel, det blir så mange inntrykk av å gå i "by'n" med kompisen sin. Han er en rolig og fornøyd hund, og det er det jeg vil ha :o)

T :-) sa...

Uff, ja dagene er skrekkelig korte nå for tida. Men det er litt koselig og da. I hvert fall når alle advendtsstjerner -lys kommer fram. Med tanke på hodebry så er vel en bytur eller som her litt leking med andre hunder ikke så dumt? Godbitsøk i hagen er jo også en veldig enkel variant. Enig i at det ikke bør være noe "program" hver dag.

Kos dere på søndag dere som skal treffes :-)

Marianne sa...

Jeg er så heldig å bare jobbe 2 dager i uken, så her får hundene masse trim og leke på lyse dagen.
Det er 4 hundeklubber i nærheten (1 time) som har agility trening på kveldene, så for meg er det masse å gjøre. Trener stort sett bare 1 gang i uken nå. Godt å slappe litt av i vinter mørket...
Dere er jo heldige som har noen hunder dere treffer å kan leke med da, da er jo hunden rimelig segen når han kommer hjem tenker jeg..

Nina og Bonnie sa...

Det er ikke så ofte vi møter hunder fra nabolaget i mørketiden. Det virker som de stenger seg mer inne. Rart! Som vi har skrevet før så er det vel samvittigheten som gnager mest, helt ubegrunnet.

Nøve, så værmeldingen for helgen, regn og sludd her nede. Ta med mye klær.

Gry og Millis blogg sa...

Charlie, har du fått deg dame?? Hun så jo kjempesøt ut! Gratulerer, gratulerer!! Du er heldig som har en plass i nærheten med lys og greier. Vi har ikke så mye av det her, og jeg synes det er kjempekjedelig bare å rusle tur på kveldene... Jeg gleder meg innmari til å hilse på deg på søndag. Også til du skal hilse på Nallen min. Nå må du love å heie på meg Charlie. Hils mamma'n din.

Klem fra Milli

Nina og Bonnie sa...

Det er kjedelig å gå tur alene. Det dumme er vel at de andre i nabolaget mener nok det samme men ingen foreslår at vi slår oss sammen. Hverdagen er hektisk for de fleste og ingen tør vel binde seg til å gå tur til faste tider.
Tove, godbitsnusing har jeg vel brukt for mye, tror jeg. Han er lei. Har pakket inn godbiter i tomme dorullhylser og lignende. Det er in nå. Blir litt gris med papir, men det tar vi etterpå.

snorredimma sa...

Jeg orker heller ikke å trene mine hunder hele tiden, eller gå lange turer hver eneste dag. Derfor er det fint å ha en stående avtale på at de som har lyst kan trene på fotballbanen i Svinndal på onsdagskvelder. Merker sjøl at jeg blir veldig hjemmekjær når det er "dritt-vær" ute - til og med Snorre syns da at det er greit å bli inne - men Lille-frøken har vi ikke klart å få av de faktene ennå. Ho vil fortsatt utt uansett vær!

Siden ho har løpetida blir ho fort trøtt og sliten...Piper hele tida...Derfor tar vi heller og øver inn noen triks inne i stua sånn at ho skal glemme seg sjøl litt. Nå går det på ulike øvelser som kan brukes i freestyle! Har vi ambisjoner, eller??

Vi er så heldige at det bor hunder omtrent i alle hus som finnes i nærheten av oss, så blir det en dag jeg ikke får tid til noe som helst - kan jeg bare gå bort til nabo'n å "låne" Balder( 7 mndr. gammel valp) litt i hagen...Så er i allefall Dimma fornøyd! Og Snorre får om ikke annet hilsa på en annen hund - selv om han syns dem er utrolig "masete" da.

Ha en fin, fin helg!

Nina og Bonnie sa...

Camilla, du er heldig. Det var vel slik vi alle hadde ønsket oss å ha det. Er det flere med lapphund som har merket hvor gode de er på balanse. Charlie er veldig god på å gå rundt på to. Det er vel litt rase,eller.

Nøve sa...

Går'n på to? Det gjør ikke Nalle. Han sitter bamse som en prest, men å gå på to har'n ikke prøvd.
Good boy Charlie!

Gleder oss, gleder oss, gleder oss.. og håper på LITT oppholdsvær :o)

Nina og Bonnie sa...

ja, ikke bokstavelig bortover veien. Han er god til å gå rundt i sirkel og mot meg. Sitte bamse trener vi på ennå. Den sitter ikke bra ennå.

snorredimma sa...

Nina, tenk om du kunne filme det en gang han gjør det, så vi får se hvor flink han er!

Nina og Bonnie sa...

Skal prøve på det. Har ikke videokamera,men tror det er noe sånn på digitalkamera. Skal se på det i morgen. Søndagen er opptatt! :)