mandag 10. november 2008

En ny uke!

Da var hverdagen i gang. Tidlig opp på jobb. Et mareritt etter en søndag. Jeg er nok et B menneske. Det begynner med julebestillinger på jobben. Ribbe og pinnekjøtt. Folk er vist redd for at det skal bli tomt.

Charlie har fått være hos min nevø i dag. Det er kjedelig å være alene hjemme. Min nevø har pappapermisjon og skal være hjemme i 4 mnd. Der koser Charlie seg med William på snart 6 mnd. Det har kun vært en tur gatelangs som jeg kaller det. Det er jo snart mørkt når jeg kommer hjem. Passer dårlig å dra i skogen.

Nøve, du snakket om Andebuhallen. Når er det? Det har ikke jeg fått med meg. Er det kun valpeshow? Det er jo gøy å se på uansett. Jeg vil forsette å stille Charlie på nyåret. Hadde tenkt å bruke han i avl når han er gammel nok. Vi for se om jeg er like nervøs på neste utstilling. I Drammen hadde jeg ikke fått i meg noe mat. Det var rett før jeg gikk i bakken. Har fått beskjed av de her hjemme at de skal trøkke i meg mat neste gang.

Forresten, hvordan får dere listen på blogger dere følger? Kan ikke finne ut av det. Har trøkt på ale de knapper jeg finner.

7 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Hei Nina.

Det var nok jeg som snakket om Andebuhallen. Det er valpeshow der den 30.11. Vi har meldt oss på.

En annen ting. Hvis du har lyst til å putte Charlie i bilen og ta en tur til Tjøme, så er du hjertelig velkommen. Milli kommer til å bli henrykt, og de kan løpe løse og leke på jordene.

Nina og Bonnie sa...

Hei Gry!
Andebuhallen må jeg prøve å rekke og det hadde vært fint å ta en tur til Tjøme. Tar kontakt når vi får det til.

Nina

Nøve sa...

Åh, svigermor da...det var jeg som sladra om Andebu. Tenkte Charlie og jeg kunne heie på Milli - lage skikkelig leven :o)

OG, jeg syns det er helt greit at Milli leiker med Charlie!!!
(han har visst prøvd seg, men fikk ikke napp, så da så)

Hilsen Nalle!

Gry og Millis blogg sa...

Så fint Nøve og Nalle og Nina og Charlie. Da har vi jo nesten en "avtale". Nina, valpeshowet står på NKKs hjemmesider. Nøve, Milli (og jeg) gleder oss veldig til å se dere igjen!

Kanskje vi kunne fått til noe dagen før valpeshowet (det er jo en lørdag)...

T :-) sa...

Enda en blogg som må følges med på :-) Så på på profilen din at du jobber i slakterbutikk, er det Abrehamsen(eller noe sånt, ser ikke riktig ut, men kommer ikke på noe bedre)? De har verdens beste pålegg, men vet ikke hva det heter. Driver å mauler det når jeg er hjemme :-)
Tove

Nina og Bonnie sa...

Hei Tove!
Det stemmer at jeg jobber på Abrahamsen. Mye god mat der. Jeg har jobbet der i 3 år nå og lagt på meg 8 kg.

Og Nøve og Gry. Jeg skal sjekke opp om jeg jobber den lørdagen. Ellers går det sikkert bra. Uansett jeg kommer til Andebu. Gleder meg veldig til å hilse ordentlig på dere.

Nina!

T :-) sa...

Ok. Skjønner godt at det kan være "skummelt" å jobbe der :-) Du er noen år yngre enn meg, så vi har uansett ikke gått på samme skole. Må i så fall være barneskole og såååå langt tilbake husker jeg ikke. Jeg er i fra Hedrum som jo er verdens navle ;-)

Kos dere i Andebu, dere som skal dit.

Hvorfor er det "bare" FL'er som blogger????
Tove