mandag 24. november 2008

En kjap helg!


Helgen går veldig fort når man jobber lørdag. Nevøen min, Marius har vært på Sjusjøen og konen hans og lille William har bodd hos min søster. Allså i samme hus som meg. Det har vært hyggelig. Vi skulle overraske Marius med ny trapp hos dem og vi jobbet med den lørdag ettermiddag og søndag. Charlie var med og lå ute hele dagen. Da koser han seg. Når jeg er på jobb ligger han stort sett inne, hvis ingen passer han. Han er en skikkelig utehund og vil være ute hele tiden, MEN ikke alene. Da er helvete løs. Han bjeffer sånn at jeg må ta han inn. Har stengt av utevannet, hvis ikke hadde han fått seg en dusj. Det hjalp i sommer. Hvis ikke så har vel naboene spleiset på bjeffehalsbånd til meg til jul.
Jul, ja. Gavene er kjøpt og da er den verste jobben gjordt. Ligger i rute. På jobben min er det hektisk hele desember så det er greit å ligge litt på forskudd. Mesteparten av julematen kjøper jeg jo der også. Vi er en liten famili, så det er ikke så mye styr hos oss.
I leiligheten jeg pusser opp inn i mellom er det litt stopp for tiden. Badet var det rommet som koster mest, hadde jeg tenkt å vente med. Nå har endel økonomiske ting falt på plass og jeg kan ta det samtidig. Det er jo deilig å ta alt med en gang. Nå som jeg ikke bor midt opp i det, er det like greit. Gleder meg til å flytte inn i en helt "ny" leilighet. Den er i samme hus, allså. Bare en etasje opp.
Har litt problemer med mailen min. Får ikke inn mail eller sende. Da vet dere grunnen hvis noen har sendt mail og ikke fått svar.

11 kommentarer:

Nøve sa...

Hei!
Så effektiv du har vært i helga :o)
Jeg har jobba med bestillinger, godt å få det unna før jul, men Nalle har dermed blitt litt forsømt denne helga. Vi bruker jo å finne på noe mer med ham da.
Jeg har fortalt ham at vi skal treffe dere neste helg, så han virka fornøyd likeve ;o)

Sendte deg en mail før helga, du har kanskje ikke fått den,du da.

Nina og Bonnie sa...

Har nok ikke fått den mailen, nei. Skal få fikset det i morgen håper jeg. Grusomt å bli så avhenging av PCen.

Charlie har nok ikke fått den store oppmerksomheten han er vant til når jeg har fri, men som tidligere sagt, han lider ingen nød for en helg. Han har ikke helt skjønt at han skal treffe dere til helgen. Da blir han overrasket.

T :-) sa...

Jeg blir så imponert over dere som er så flinke :-) Jeg som for 'n gang heller ikke i sommer har malt vinduskarmene. Og så driver du å lager trapp og pusser opp leilighet! Jaja, bra vi ikke er like alle sammen.

Eeeeh - jul er det snart???
Ha ei flott uke :-)

Gry og Millis blogg sa...

Hei Nina

Du høres ut som en skikkelig "handywoman". Jeg bøyer meg i støvet! Pusser opp og har kjøpt inn julepresanger... Hmmmm. Jeg er nok langt mer på nivå med Tove....Ikke malt karmer, ikke har vi listet, ikke kjøpt presanger...

Jeg tror hundene våre får litt mindre moro nå i "mørketiden". Det er jo begrenset hva vi kan finne på, og det er ofte enklest å rusle en tur og å trene litt inne. Gleder meg til det blir lysere jeg.

Sees til helgen dere:o)

Dixie sa...

Oi, du hadde jammen fått tid til mye denne helga! :) Vi har bare så vidt begynt på julepresangene, vi. For oss blir det alltid mye å gjøre rett før jul, de siste presangene blir vanligvis kjøpt bare noen få dager før julaften... :)

Men julekalender til Dixie har vi kjøpt... :)

Nina og Bonnie sa...

Jeg liker å pusse opp og snekre litt, jeg. En ting er når vi er to som eier et hus med 3 leiligheter. Da må man kunne gjøre litt selv. Å leie inn folk til alt blir for dyrt.
Julegaver har jeg alltid vært tidlig ute med, har hatt jobber som desember er hektisk. Da må jeg forberede meg. Liker ikke stress. Jul blir det uansett, og fort går den når den er kommet.
Charlie blir nok litt dårligere aktivisert i mørketiden.Helt enig, Gry. Jeg venter på 22 desember når det snur og blir lysere.

snorredimma sa...

Skulle ønske jeg var så flink som deg, jeg...Bor i et gammelt hus som kan bli kjeempe-fint - hvis jeg bare hadde gjort det jeg tenker. :) Har endelig fått malt i gangen...tatt meg 10 år! Det er ikke så enkelt når jeg bare er 1.63 på sokkelesten, og det er 2.80 under taket. Og jeg har høydeskrekk!! (I gangen blir det jo dobbelt så høyt..puh!) Vi reiser på hytta i jula, så det blir heldigvis ikke så mye jeg trenger å gjøre hjemme..Hytta er jo ikke så stor så det går rimelig fort å pynte opp der. Det er nemlig sjelden vi har hvit jul her hjemme på Greåker, så i år ville vi gjøre noe med det, og reiser på fjellet der vi er garantert snø. Herlig...

Nøve sa...

God aften!
Svarer deg her, jeg. Bildene som blir satt inn i bloggen, blir lagra i picaza-album automatisk. Jeg gikk inn der, stilte på "offentlig" og limte inn addressa i bloggen (HTML-kode eller noe sånn) Jeg prøver og feiler, syns det er litt moro...

Nina og Bonnie sa...

Takk for den. Jeg sitter også litt med prøve og feile metoden.

Nøve sa...

Er mailen din i orden igjen?

Var og kikka på minnesida om Marco for noen dager siden. Det er tøft å miste sin beste venn.

Nina og Bonnie sa...

Nei, mailen virker ikke. Har ringt telefonsupport. De måtte sende saken videre til seviceavdelinge. Hvis du tenker på noe spesielt, Nøve, så la jeg til mitt telefonnr. i den første mailen til deg. Da er det bare å ringe, eller sende en sms.