søndag 6. juni 2010

Hva har skjedd???

Vel, her går dagene i det fine været på å være i hagen på dagtid. Jeg har hatt fri siden onsdag og kunnet nyte sommervarmen vi har hatt. Skjønner fortsatt ikke hvorfor den solen ikke vil sette seg på beina mine. Bare på ryggen. Fra lettere rosa til dypere hummer og nå ganske grei brun. Nå er alt bestilt til dammen. Ny damduk og ny pumpe. Så til helgen har jeg fri igjen og da skal jeg begynne å grave på nytt. NÅ skal kanten og bekken mures så vi slipper løse steiner og heller. Og kantene skal går rett ned og uten stein. Er lei av at all steinen havner i bunner hvert år. Og til slutt skal mye ny fisk settes ut fra akvariene. Har solgt unna de største vi hadde i dammen. DA må vel alt bli bra.

034

Kjekt å ha en liten hjelper i hagen!

Nå må jeg først få lov til å skryte litt. Av Charlie og meg selv. Forrige uke på kurset så fikk jeg mye skryt av oss som et team. Først sa den ene instruktøren at Charlie var en annen hund nå enn den jeg startet med på kurset. Mer konstentrert og hadde meg i fokus hele tiden. Så, rett før vi sluttet onsdag så kom hovedinstruktøren og ga meg en klem for hun var så glad for vi var så flinke at det var en fryd å se på. Både jobbingen min med Charlie og hvor kjapt han hørte på meg. Stor forandring fra de første gangene. Så, JIPPI, vi er glade!!!!!!!  Nå er det bare å jobbe videre og vite at det nytter. Gleder meg til i morgen. :)

013

Charlie kan hvis han vil.

Marius er i Italia, så vi har vært mye sammen med Marita og ungene i . Det betyr at Charlie har mye å følge med på og blir deilig trøtt når kvelden kommer. Han har funnet seg en plass i kjelleren, rett ned trappen som er deilig å ligge nå i varmen. Så nå ligger han der på kvelden til vi skal legge oss. Da kommer han tassene etter meg til soverommet. Sikkert deilig der i varmen. Men han må fortsatt få med seg alt så på dagtid så følger han med meg ute. Og så passet jeg William noen timer på torsdag og det var morsomt. Det er mye liv og fart i gutten nå. Og han er samtidig veldig flink og snill. Han skjønner hva han får lov til og hva han ikke for lov til og respekterer det.

033

Charlie bare må være med. Der William er der er Charlie.

På lørdag skulle jeg og 3 til fra jobben gå “Jentene på Kyststien”. En tur på 1 mil. Det er en løype som ligger helt ned til sjøen fra Stavern og ut til en campingplass med gårdsbutikk og servering. Vi var litt i tvil i forhold til kondis og varmen. Og det var tross alt 1700 stk påmeldt for det var 5 års jubileum. Fikk vite etterpå at det var 2000 stk som gikk, for det var flere som meldte seg på i siste liten. Og det var litt av et liv. Jeg bestemte samme dagen at Charlie fikk bli hjemme. Ikke viste jeg hvordan løypene var og ikke viste jeg hvor varmt det kom til å bli. Og med så mye mennesker, hvordan ville Charlie reagere???? Det var like greit, så jeg etterpå. Mye folk, gå i kø på de trangeste plassene over fjellhyller. Og varmt ble det. Men vi hadde en fin tur, tok tiden til hjelp og hadde to kjappe røykpauser på veien. Vi brukte ganske nøyaktig 3 timer på turen. Litt klatring og mye flate svaberg. En tur som vi vil ta igjen til neste år. Vi kom i mål til rekebuffet og live musikk. Og mange glade og slitene jenter i alle aldre. Dette var gøy!!!!!

046

En jentegjeng fra Larvik tok det som en tur og hadde picknik før start.

048

Starten er gått etter åpningen ved Christian Ringnes

059

Masse fin natur!

060

Noen tar pause og noen går.

067

Huset til Odd Nerdrum. Kyststien går rett på nedsiden av huset hans.

071

Endelig i mål og sulten. Det smakte godt med reker da.

Nå som det går mot slutten på jobben min, siste dagen 24 juni, så har jeg begynt å ta litt bilder der. Så det kommer jeg til å blogge om senere. Jeg får en uke ferie før jeg starter i ny jobb. Jeg er spent, men gleder meg. Nå kan jeg ikke få sluttet fort nok. Jentene har bestemt at det skal være avsluttningsfest for meg og den blir hos meg. Grilling som sjefen står for, så det skal bli gøy. Jeg slipper dem ikke helt, jeg skal fortsatt jobbe litt lørdager, når det passer meg. Nå kan jeg bestemme det selv og kan være en fin måte å holde kontakten.

Så ønsker jeg dere en fin uke som kommer og kos dere!!!!! 

 

17 kommentarer:

T :-) sa...

Så morsomt at det går så bra på kurset :-)Og jeg tviler ikke et sekund på at både du og Charlie er flinke og gjør framgang :-)

SÅ heldige dere var med været på turen deres, men jøss så mange folk!!!

Linda og Jarek sa...

Så flott at kurset går så bra for dere. Blir så glad på deres vegne. Lykke til med videre innsats.

Ser ut som dere hadde en herlig tur, selv om det tidvis ble køgåing.

marina sa...

Så kul det går fint på kursen , då är det roligt ! lika fina bilder som vanligt , du är så duktig !

Gry og Millis blogg sa...

Så flink, liten hjelper du har med deg i hagen Nina - herlig bilde!!!

Også må jeg bare si at jeg synes det er fantastisk gøy at det går så bra på kurset!! Jeg bøyer meg i støvet for både deg og Charlie og kurslederene som er så flinke til å motivere dere. Kjempemoro å høre om dette Nina!!!!

Det så ut som om det var skikkelig mange som gikk den turen. Koselig at dere jentene fra jobben gjordet det. Så greit at du kan jobbe noen lørdager det passer. Greit for deg og helt sikkert greit for jobben. Det blir gøy å høre om avslutningsfesten. I allefall skal du slippe å grille den kvelden:o)

Nøve sa...

Kjempemoro at det går så moro på kurset, at dere virkelig har finni gnisten begge to! Dere må jo prøve mer Rally eller agility, noe med fart og fres?! Der kan dere to nå uante høyder ;o)

Jeg liker hagen din. Det blir spennende å se den nye dammen.
Flott jentetur! Du kommer til å savne arbeidskameratene, og de vil garantert savne deg,Nina!!

Dixie sa...

Kjempegøy at det går så fint på kurset! Det er alltid så kjekt å få skryt av lederne, for de vet jo hvordan det skal gjøres! :D Som Nøve nevner i sin kommentar, hadde dere nok hatt det kjempekjekt med rally lydighet eller agility etter hvert, siden det går så fint på kurset nå! :D

Oi, så mange det var med på den turen dere gikk! 2000 jenter, det var ikke rart at det ble litt kø noen ganger da! Men det hørtes veldig koselig ut! :D

Lena & tussarna sa...

Vad roligt att ni gjort såna framsteg på kursen!
Alltid kul med beröm :)

Vilken utflykt, naturen är storslaget vackert!

Förstår att du är spänd på att få börja på nya jobbet!
Lycka till!
Ha en fortsatt skön vecka!

Ps visst har vi glada och lyckliga Charliehundar, du och jag ds

Unknown sa...

Så gøy at det går så fint på kurset med deg og Charlie, superteam !! Charlie likte seg jo godt på agilitybanen i Marnadal, kanskje noe å gå videre med ?

Det var virkelig mange spreke damer på tur samtidig :) Så veldig koselig ut med flott vær og reker, mmmmmm.

Du er heldig som har en slik liten hjelper til hagearbeidet, koselig det. De trives nok både planter og fisker hos deg slik de blir passet på.

Nina og Bonnie sa...

Jeg kommer til garantert å savne jentene på jobben. Men jeg er heldig som har muligheten til å jobbe litt inn i mellom og på den måten holde kontakten.

Instruktøren bemerket rallylydighet som et alternativ å gå videre med idag. Rart du nevnte det, Nøve. Agility var jo litt i mine planer, så vi for se. De ba oss om å kommme en tirsdag for å se hva rallyen gikk ut på. Det var vist mye moro og lek. PS: en flott dag på kurs i dag også!!!

Nøve sa...

Stikk og ta en titt imorgen den dag!!!

Wilma sa...

Så flinke dere er! :)
Kurs er så morsomt når samspillet er på plass!

Anbefaler virkelig å prøve rally! Det er veldig morsomt, og veldig lite "høytidelig" sammenlignet med vanlig lydighet.:)
Det er mye som "er lov" i nybegynner-klassene! Man kan til og med bruke godbit!
Og i de litt høyere klassene er det jo til og med noen agility hindre; så da får man jo "2 fluer i en smekk" :)

Vi har gått 2 kurs-kjempegøy! Og nå skal vi snart på vårt første ofisielle stevne-spennende! :)

Nina og Bonnie sa...

I dag får jeg ikke reist til Sandefjord for å se på. Jeg skal ut å besøke Kristin, hun som skal hente en finsk lapphundvalp i Sverige til lørdagen. Vi skal ut å gå tur sammen. Men neste tirsdag.....

Gry Viola og Roxie sa...

Prøver igjen! La igjen en komentar i går kveld men den har ikke kommet med ser jeg. Og jeg husker jo ikke helt hva jeg skrev da.
Flotte bilder du har tatt Nina!! Godt at du har William til å hjelpe deg i hagen for da går det nok mye raskere!! (he-he)
Skal bli morro å se bilder av dammen når du blir ferdig med den!! (masse bilder!!)
Var noen her fra som åsså hadde deltatt i jentene på kyststien!! De hadde kost seg skikkelig sa de. Så de skulle være med til neste år åsså!!
Ha en fin uke!!

Siss sa...

Å så gøy Nina,at du og Charlie er så flinke på kurs:-)
Så mye morsommt du har fåt til på noen dage da.
Den gå turen likte jeg godt.

Ville sa...

Her var det mye koselig..både bilder å se på og lesing:o)

Herlig bilde av Charlie og William:o)

Så kjekt at det går så fint på kurset deres:o)))

Flotte bilder fra jenteturen.
Enig med Marina, du er så duktig, Nina:o)

Ragnhild B. sa...

Så gøy at det går fint på kurset, og at instruktørene ser det og roser! Det er jo kjempeviktig for motivasjonen også for oss mennesker! Ellers ser det ut som den der kystturen var fryktelig fin, og jeg blir så imponert av hagearbeidet, inklusive dammen din!

Ville sa...

Leste en plass at du nylig har hatt bursdag! Gralla med vel overstått, Nina:o) kan vel ikke være gammal du;o)))