mandag 21. juni 2010

Et lite livstegn fra oss!!!

Som de fleste har fått med seg så har Charlie og jeg vært en ørliten tur på Glenne i helgen. Jeg jobbet lørdag og var såååå klar for en tur til Gry og Milli på søndag. Så vi pakket bilen og kjørte i vei. Det var stille på veien kl 1000 på en søndag så det gikk fort. Og som vanlig så var det jo et drømmevær når vi kom fram.

Så ble jeg med på hønefanging. Det var gøy!!! Når vi var tre, Ola, Gry og meg så gikk det nesten litt for fort. Da var vi klar for kaffe før vi gikk en tur på jordet og lot Milli og Charlie få herje fritt. Til og med Milli rakk ikke å bli lei Charlie denne gangen. Hun har nok savnet han like mye som Charlie har savnet henne. Desverre så ble det ikke noen tydelig bilder av dem på jordet. Skal jo holde meg til M innstillingen. Og da gikk det litt for fort for meg.

Når vi kom tilbake så skravlet Gry og jeg videre over kaffe og boller. Gry sin “hjemmebakst”. Det smakte godt og er en sikker vinner bestandig. Hører du, Gry??? Boller er ikke dumt.

251

Det er ikke mye igjen av Milli. Nå kan ikke noen si at hun skal slankes. Men jeg synes Milli er fin selv om pelsen er blitt borte. Hun er praktisk anlagt, når det er sommer skal en ikke ha for mye pels. Det blir for tungt når Milli skal bade så mye.

232

Bestisane!!!! Ingen er så gode som dem…..

236 Bestisane i lek, Charlie har fått en bra tak på Milli. De to kjenner hverandre så godt at alt er lov.

243

Milli tar tak i luggen. Charlie har lagt på seg igjen og ser nesten større ut enn Milli.

244

Milli prøver å komme seg unna Charlie, tror jeg. Han har jo et tak i labben hennes. Men de har det bare gøy.

250

Nå er drakampen i gang. Når de er slitene blir leken litt stillere. Der er de like, enten ligger de å leker eller så blir det drakamp. Nå er det nisseleken som får gjennomgå.

Takk for vi fikk komme, Gry!!!!  Det var sååååå koselig å komme igjen. Jeg storkoser meg på Glenne. Og denne gangen ble det litt spesielt. Du vet hvorfor, Gry. Så nå kommer jeg gjerne fort igjen på en dagstur. Bare si i fra når det blir for kjedelig der borte.

Så har jeg vært på siste kursdag på hundekurset i dag. Litt trist for nå har vi kommet så godt i gang. Og jeg er IKKE flink til å bare dra av sted for å drive egen trening. Men jeg er sikker på at til høsten så er vi i gang igjen. Fikk til og med diplom. Det har jeg aldri fått før på noen andre kurs jeg har gått her i Larvik.  Men jeg har lært utrolig mye, bare enkle tips som gjør en stor forandring. Og det er sånt som kommer godt med i hverdagen og som vi bruker i det daglige.

Ellers så skjer det ikke så mye. Vi er stadig på turer og nå skal jeg snart dra å besøke den mye lapphundvalpen som kom til Larvik forrige helg. Det gleder jeg meg mye til. Som dere vet er jeg en tulling etter valper. Og så er det bare to dager igjen på jobber før jeg slutter. Da fikk jeg meg litt ferie før jeg begynner i den nye jobben. Så nå satser jeg på at været holder. Vi trenger litt varme nå.

Ha en fin uke!

 

15 kommentarer:

Ville sa...

Du er jammen meg blitt god på fotografering, Nina!!!
Det var så mange blinkskudd av bestisene - jeg har virkelig kost meg,- Milli virker som du sier slankere enn Charlie:o)

Tenk Nina, nå er det ikke lenge til jeg også får besøke Glenne og det gleder jeg meg veldig til:o)))

Det er nok rart nå endelig å bare ha 2 dager igjen i den gamle jobben din, lykke til med den nye.
Blir vel ferie på deg før du starter i ny jobb?

Gry og Millis blogg sa...

Kjempemange fine blinkskudd Nina. Jeg lo mest av det bildet der Milli har et skikkelig tak i øret(?) på Charlie:o))) Veldig koselig med besøk i går, og som du skriver - ekstra stas med et dagsbesøk:o)))

Statoil har jammen god hjemmebakst de også;o)

Blir spennende å høre om den nye jobben din, og så blir det jo vemodig å slutte på den gamle, men du blir jo ikke HELT borte da...:o)

Nina og Bonnie sa...

Du kan bare glede deg, Berit. På Glenne er det som å komme til himmelen for oss "byfolk". Jeg puster ut og skuldrene senker seg. Alt hverdagsstress bare forsvinner. Det er så idyllisk og fint der. For bare håpe på dere får et brukbart vær. Da for dere nok se mye av øya.

Noen dager fri blir det før jeg starter i ny jobb. Heldigvis! Det gleder jeg meg til nå. Fint vær og litt fri. Det skal bli deilig.

T :-) sa...

Nok et koselig innlegg om bestisene :-) Så mange fine bilder du har tatt.

Og så tror jeg kanskje det skjedde noe litt spesielt, jippi og kryss i taket, dette blir bare bedre og bedre! sier jeg i såfall :-)

Er det på lørdag dere skal ha avskjedsgrillfest? Kos deg med feriedagene dine.

Nina og Bonnie sa...

Ja, Tove, du vet!

Ja, det er på lørdag vi skal grille. Håper bare været blir bra, hvis ikke så lager jentene på kjøkkenet gryte og vi spiser inne. Alt er under kontroll hos de jentene.

Når kommer du en tur???

snorredimma sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne-Liss sa...

Mange flotte bilder ble det av bestisene ! Charlie og Milli, to søte lappiser ;-)
Du får hive deg på et nytt kurs til høsten, hva med agilty ? Dere var jo skikkelig i farta på agilitybanen i Marnadal.
Det blir spennende med ny jobb. Kos deg på grillpartyen på lørdag, får håpe det blir fint vær.

snorredimma sa...

Jøss..der blei det sletta, gett...Ja, ja - skal bare si at det er så flott at dere koser dere sammen dere "over there" - både tobeinte og firbeinte. Deilig, det - også boller!!

Milli ser jammen tynn ut nå uten pels - lurt å ha lite pels i varmen. Her mister de pels heeel tida, og jeg syns jeg finner hundehår over alt!! Gleder meg til de er ferdige...

Mange fine bilder av kompisene..og det blir deilig med litt ferie nå. Får bare håpe at godværet holder seg noen dager - helst uker - til!!

Nøve sa...

Så mange artige bilder av bestisane! Tror trygt man kan si at like barn leiker best :)

Litt av ei tid du går i møte nå, Nina! Verden åpner seg mer og mer, og så mange nye muligheter med jobben og alt! Det er ditt år i år ;o)

Dixie sa...

Så gøy Charlie og Milli har det! De er nok litt som Dixie og Tessy - de tåler alt av hverandre! :D Bildene var jo kjempefine! :D

Kjekt at kurset har vært så vellykket! Vi skal også begynne på kurs igjen til høsten, så det gleder vi oss til!

Lykke til med den nye jobben! :D

Tove sa...

Flott, Nina! :-)))

Helgen er fortsatt usikker pga det som skjedde på lørdag. Jeg kan gi beskjed hvis jeg er i nærheten. Har jo en termos på låns også.

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Først, takk for hyggelig besøk Nina og Charlie! Arja og Charlie hadde det jo riktig så morsomt. Og at han finner tonen med damene har du fanget perfekt! Synes Milli er vakker både med og uten ullpels jeg!

nøve sa...

Ser man det! Nå har jammen du også modernisert hele bloggen. Snart bare meg igjen, men jeg bytter jo farge til stadighet..
Du MÅ selvfølgelig ha noe som er grønt! Skulle vel egentlig vært gartner, du Nina... Men, uansett - LYKKE TIL I NYE-JOBBEN!!!

Ragnhild B. sa...

Så fine bilder av de to gode vennene! De er så fine, begge to!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Trodde at jeg hadde lagt igjen en komentar her. (tro det gjør vi i kirken det)!
Men her kommer den!! Kjempe flotte bilder som vanelig!! Charlie og Mille er jo nyydeliig sammen der de leker da!! Ha en fin sommer så snakkes vi sikkert!!