søndag 14. februar 2010

Rapport etter to helger med flott vær!

Først var det forrige helg. Nydelig vær på søndag og jeg måtte bare ta fra trugene og ta en tur på jordet og opp i skogen. Vi går ikke så langt, men vi koser oss til gjengjeld der lenge. Charlie elsker og hoppe og jumpe i snøen. Der er det rådyrspor som må sjekkes og mus under snøen inn til noen busker. Mye spennende.

025

Her ser dere så vidt de gamle sporene våre bak Charlie. Fint å gå opp over og inn i skogen her.

056

Er jeg flink??? Har aldri fått et ordentlig bilde av Charlie som sitter bamse før.

037

Her leker vi med den gamle sokken etter Marco. Den er han helt hektet på og har vi bare med på tur.

Og på vei hjem så møtte vi jaggu på kjæresten til Charlie. Nydelige Kirsha!!!

076

De to har noe spesielt sammen. Milli og Charlie sammen er en ting, de er skikkelig“bestiser”. Disse to leker på en annen måte. Det er så gøy å se dem sammen. Skikkelig kjærestepar!!!!

Så var det denne helgen. Jeg jobbet jo selvfølgelig når det var såååå knallvær på lørdag. Men jeg skyntet med hjem og omtrent snudde i døra. Bare for å skifte klær, ta med trugene i en hånd og Charlie i den andre.

057 Se på dette påskeværet vi hadde på lørdag. Jeg gikk sakte for å nyte hvert sekund av solen før vi kom opp mot skogen. For der er det skygge.

061

Charlie bruker skisporet som er der. Sikkert ikke populært, men det var ikke lenge før jeg fikk ropt han ut av det.

080

Sokken er med og kjempegøy å springe å hente.

075

Og så skjedde det…… Charlie jumpet inn i skogen ved den furua som dere ser her bak han til høyre. Han fikk nok los på rådyra. Jeg ropte, men han var døv. Så tenkte jeg som vanlig, jeg bare går fra han. Han kommer jo bestandig etter. Og jeg gikk videre bort til skogkanten og inn på stien i skogen. Småplystet på han hele tiden, uten å rope. Jeg vandret innover i skogen og ingen Charlie kom etter. Så ble jeg varm innvendig og røyken var heldigvis med. Jeg stoppet opp og tok meg en røyk midt inne i skogen.

083 

Her inne sto jeg å røyket og kjente at jeg ble mer nervøs. Følte meg ikke veldig smart. Stå å røyke sånn midt i skogen. Jeg var ikke så langt unna enden av stien og veien hjem. Han hadde jo tross alt langlina på og jeg tenkte på om han satte seg fast midt inni skogen. Så jeg snudde og gikk tilbake til jordet og til stedet der han gikk inn i skogen og over et fjell. Der ropte jeg og plystret. Ingen reaksjon……jeg ble litt mer stresset og fant ut at jeg fikk gå hjem. Vi er jo ikke så langt hjemmene i fra og han er da kjent i område her. Så jeg gikk hjemover, i mellom skogen og ut på den lille veien ned mot hovedveien til meg. DER får jeg se Charlie i skogkanten inne på eiendommen til et hus som ligger i skogen her. Og han sprang fortvilet fra og tilbake ved gjerdet hos dem. Jeg ropte på han og fortsatte å gå hjemover. Jeg viste det var en åpen ende på gjerdet. Ikke lenge etter var han i hælene på meg. Superlykkelig og fryktelig sliten. Det så ut som han har snudd på jordet og gått andre veien hjem og så hørt meg, for så å gå igjennom eiendommen mot skogenkanten til meg.Han var utslitt etter å ha jumpet i mye snø for å finne meg. Og når vi kom hjem var det Kirsti vi skulle ut og lufte. Så den ettermiddagen var det mye tur og en sliten hund som la seg etterpå.

062

Og i dag møtte vi Kirsha på turen. De er hysterisk glade for å se hverandre. Men  i dag har det vært kaffe hos mamma og kaffe hos Marius og Marita. En skikkelig mors-dag feiring, så vi gikk bare en kjapp tur på dagen i dag. Og så kjedelig for turtelduene å møtes sånn. De vil jo leke litt uten båndet på.

064

Forholdene må sjekkes. Kan jo hende noe er på gang.

016

En liten trugetur i mørket tidligere i uka. Vi koser oss fælt da. Litt vanskelig å ta bilder, men nå har jeg prøvd med på manuel fokus. Ikke bare, bare…..har funnet ut at synet mitt ikke er det beste og må bestille time for ny synstest.

030

Og så kan jeg ikke få fullrost trugene, de er et kjempeverktøy til å komme seg ut i naturen på. Og for ikke å si kjempemorsomt og til tider slitsomt. Men vi vet jo alle, er det gøy nok så gjør vi det uansett.

Ha en fin uke, alle sammen!!!!!!!

Nina og Charlie

 

12 kommentarer:

T :-) sa...

Jo takk jeg kjenner igjen følelsen når du begynner å lure på hvor bikkja har blitt av. Men flinke Charlie kom han bare han fant veien :-)

Vinteren er virkelig vakker på sitt beste og nå er det jo sånn at sola virkelig varmer når den er framme :-)

Så heldig Charlie er som har en "kjærste" han kan være sammen med. Du får nok be han investere i truger :-)

Ha ei flott uke.

Gry Viola og Roxie sa...

Så flink Charlie var som kom. Blir rimelig heit når de blir vekk og ikke kommer med en gang til bake. Tenker så mye rart da.
Kjempe fint vær vi har hatt nå!
Ha en fin uke dere åsså!!

Berit sa...

Så fine bilder ! Det ser ut til at vi har flott vinter i hele Norge - det var nok her OL skulle vært !

Marianne sa...

Tenker du stresset fælt når Charlie tok seg en "tur på egenhånd, godt at dere fant tilbake til hverandre...Det var skikkelig PÅSKE hos oss også på lørdag, selv om 10 minus rev littt i kinnene...Utroligt hvor herdet man blir etterhvert!!

Massse flotte bilder av Charliegutten som koser seg i snøen!!

Gry og Millis blogg sa...

Så flotte bilder Nina:o) Rene påskestemningen! Jeg er jo så glad for at du også synes det er gøy å gå på truger:o) Enig med deg - fantastisk måte å bevege seg ute i naturen på! Stakkars deg når Charlie ble borte, og stakkars Charlie som prøvde å komme tilbake til deg. Huff og huff, jeg skjønner så godt at du blir stressa Nina!!!

Kirsha er aldeles nydelig! Jeg ser det samme som deg - Milli og Charlie de ER bestiser de - det er ikke så mye flørt der i gården, bare lek og lek og lek, Milli blir anderledes sammen med Nalle skjønner du - hun vil selvfølgelig leke da også, men roligere på en måte (noe som nok skyldes at Nalle ikke gir den samme responsen på leken som Charlie gjør - men jeg velger å tolke det som "forelskelse";o)

Ha en fin uke Nina, nå gleder vi oss til å treffe dere igjen:o)

Ville sa...

Woooww sååå mange flotte bilder!!!!
Av Charlie og naturen:o)))

Så flott gutten din er blitt, Nina. Nydelig pels på ham nå.

Kan tenke meg du hadde hjerte i halsen. Høres ut som dere begge ble stressa. Han fordi han tok feil vei tilbake til mor...og du som trodde han ikke hørte på deg.

Tenker dette har gitt ham en lære-penge.

Heldige Charlie som har fått seg en kjærest!!!

Ha en fin uke!

Nina og Bonnie sa...

Tove, du kjenner jo eieren til kjæresten til Charlie. Det er jo Hans Olav, fra Bommestad skole. Kjempehyggelig mann.

Jeg håper han har lært litt, Berit. Ikke sikkert, han glemmer fort har jeg sett.

T :-) sa...

Kjenner er en sterk overdrivelse, men jeg håpet jo at han leste kommentaren og tok hintet, ikke sant mr. Aker ;-)

Anne-Liss sa...

Så herlig å se Charlie i snøen, han koser seg virkelig !! Du har jammen fått godt bruk for trugene i år.
Tenker Charlie var fortvilet når han ikke fant deg igjen. Det ender godt til slutt men dere fikk dere en støkk begge to.
Ha en fin uke !!

Nøve sa...

Ja hvem kjenner ikke den skrekken når bikkja forsvinner. Det går som regel bra, men jeg vet ikke hvem som egentlig får seg en lærepenge..?

skal si dere to har oppdaga en ny verden etter at du fikk truger!! Dere elsker det jo begge to :o) Synd ikke Charlie kan ta noen bilder av deg også, der du hopper og spretter avgårde - like blid som vintersola :o)

Ragnhild B. sa...

Så vakker Charlie er! Han er virkelig en praktkar, og det er ikke rart om damene liker ham! Og at du blei heit innvendig da han ikkekom, er lett å forstå. Vi kjenner igjen den der, ja...

snorredimma sa...

Å, for noen fine turer du og Charlie har hatt i fin-været! Først må jeg bare få si at Charlie har sjarmert meg helt der han springer rundt i snøen med sokken i munnen!! Du har tatt noen flotte bilder!

Jeg har opplevd den skrekken med at bikkja forsvinner...Dimma har jo en tendens til å få los på ALLE rådyra i området her, så hun får ikke springe løs lenger. Har tenkt flere ganger at jeg skulle tatt på langlina, men så er den så fint surret tundt treet i hagen. Godt at det hele gikk bra.

Så koselig med kjæreste da..hehe..