søndag 17. januar 2010

Litt oppdatering! :D

Siden sist har det gått fryktelig fort fram over med Charlie. Vi var hos dyrlegen på torsdag og allerede fredagskvelden var avføringen hard. JIPPI!!! Har vel aldri vært så glad for å plukke bæsj. Det nye foret er greit, han spiser det, men sluker det ikke. Han må gå på det i 3 mnd for å være sikker på at steinene blir tatt. Og han drikker! Foret frammer vist en tørsthet som gjør at han drikker mer.

Nå har vi vært hos dyrlegen både fredag og lørdag for å få medisiner intravinøst. Og dyrlegen var så glad for den kjappe framgangen at nålen i beinet ble fjernet i går og vi har hentet penecelin og smertestillende på apoteket.

Charlie har vært så flink å ikke rørt den bandasjerte beinet så han har sluppet lampeskjermen. Ikke noe slikking og ikke noe draing på noen bandasjer. Flinke gutten til mammaen sin!!!! :)

Det rare med denne saken er at Charlie har hele tiden vært like aktiv og glad. Han har ikke vist noe smerte, ikke vært slapp eller noe annet. Utrolig for smerter de skjuler. Her er det om å gjøre å være på vakt. Og hvor viktig det er å se på hva som kommer ut. Ikke bare avføringen, men tisset er viktig også. Ikke så lett når det ikke er snø.

003

Endelig er nålen ute.

004

Vi får håpe pelsen gror ut til utstillingen i april.

001

Jeg har fått smertestillende og da blir jeg så trøtt.

069

Jeg kan leke selv om jeg har urinstein, jeg.

060

Nå er jeg vel frisk????

Og til slutt vil jeg og Charlie takke for alle “god bedring!” meldinger og bekymringsmeldinger. Den støtten har vært overveldende!!!!! TUSEN, TUSEN TAKK!!!!!!!  Det har varmet så godt! :) Dere er utrolig mange der ute som bryr dere. TUSEN, TUSEN TAKK igjen!!!!! :D

17 kommentarer:

Nøve sa...

Ingen er som Charlie :o))))

Ha en fin søndag!

T :-) sa...

Så godt å høre at det går bra med Charlie :-) Flinke gutten sin det og like flinke matmor som ordner opp. Enig med deg, skummelt dette at de ikke viser tegn til smerte.

Ønsker dere ei fin uke uten slike skremmende opplevelser.

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Godt at Charlie er bedre! Leste et sted at lapphundene er, åssen skal jeg si det? De viser ikke så godt hvis de har vondt eller er syke. De er noen hardhauser som vi sier her.
Det er jo både godt og vondt for da er det ikke så godt for oss å se om det er noe i veien med de.
Ha en fin søndag videre!!
Stor nuss på nesa til Charlie fra Roxie!! Så ses vi vel på Tjøme 7 februar?

T :-) sa...

Noe annet: håper det ikke var kjente av deg som fikk et hardt møte med lastebilen i går :-(

Nina og Bonnie sa...

Nei, Tove. Jeg vet ikke hvem det var. Han er vel identifisert nå. Får nok høre mer på jobben i morgen.

Nina og Bonnie sa...

Og ja, Gry Viola. Vi skal en tur til Tjøme.

Anne-Liss sa...

Så flott å høre at det går så fort fremover med Charliegutten. Herlig at han er i form og er like glad :-D
og så kan mor slappe av igjen.

Hanne Marki sa...

Så flott! Dette her har jo gått strålende, fantastisk! Da ønsker jeg at veien videre fortsett på samme gode måte :)

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Så deilig at det har gått så fint med "happy-Charlie". Det er godt at han slipper lampeskjerm, for den er ikke morsom å ha på seg.

Ja, det er rart hvor mye smerte hundene egentlig tåler. Jeg leste om en hund som sprang med brukket bein ganske lenge, bare for å holde følge med eieren på ski. Huffameg!!

Ha en fortsatt fin søndagskveld, og hils Charie.

Gry og Millis blogg sa...

Jippi, jippi, jippi!! Her på Tjøme er vi kjempeglade for at Charlie har kommet seg så utrolig fort. Bestis er i gang igjen, og han er også utrolig stilig med oransje bandasje på benet:o)

Nuss på nesa til go'gutten!!!!!

Ville sa...

Så godt å høre at det går så bra med Charlie-gutten:o)))
Det er virkelig en tankevekker at de tåler så mye smerte.

Ha en forsatt fin søndag:o)
Vovseklem til Charlie fra oss!

Dixie sa...

Veeeldig kjekt at det går så fint med Charlie! :D Høres ut som det går kjempefort framover i hvert fall, og det er jo bra! Fortsatt god bedring, Charlie! :)

Marina sa...

Åh vad gott att han mår bättre !!!!Så fina bilder du tar jämt !!!
Vet inte om vi kommer till Kongsberg , "regeringen" Rebecka alltdå har inte talat än...hihi, men den utställningen är så kul ! men lutar åt Bö iallafall...Är det nära dig ? Har ingen koll på orter i Norge ..Tack för hälsningen och gratulationer !! Underbart trevligt folk på utställningarna i Norge ! Kram på dig och Charlie

Irén sa...

Å hurra!!! Dagens glade, Nina! Har tenkt masse på deg og Charlie i helgen. Har ikke vært online, så nå har jeg visst mye å ta igjen :-)

Fortsatt god bedring til flinke, Charlie!

Klem, Irén

snorredimma sa...

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oppdatering på mob. til meg, Nina. Jeg er jo like bekymra som deg, vettu...og nå er jeg bare så himla glad for at alt går framover med gutten og at han har det bra!! Så flink han er til å akseptere bandasjen på beinet :-)

Inger`s blogg sa...

Så godt Charlie kom seg igjen,da legger han sikkert fort på seg igjen.
Gode snille Charlie gutten, det skremte noen og hver her.
Fortsatt god bedring.
Nuss fra bror Chicko, kanskje vi sees snart!

Ragnhild B. sa...

Har vært litt treig på blogging i det siste, så her var det dramatiske ting som har skjedd! Nå håper jeg virkelig at det går rette veien! Fortsatt god bedring!