torsdag 15. oktober 2009

Bare litt om ikke noe…..

Ser det er stille på bloggene om dagen og det skjer lite rundt omkring. Det er vel akkurat det samme her. Hverdagen er stort sett lik og ikke noe som lager ville tilstander skjer her.

003 

Dagene blir kortere og kveldene kaldere. Vinteren er her snart, helt sikkert. Må få skiftet dekk til helgen tror jeg. Det har vært –4 grader her de siste morgene før jeg har dratt på jobb. Heldigvis så er det flott vær og mye sol. Da gjør det så lite med litt kulde. Unntagen når jeg får lyst på en røyk. Jeg har min rutine om morgene, før jeg drar på jobb. Først på badet og så ut med Charlie. Etterpå er det kaffe og røyk på verandaen med dataen på fanget for å lese dagens aviser. Og dette begynner å bli kaldt nå. Blir nok ikke den samme kosen i – 4 grader. Mye klær og det går mye tid for å kle seg og kle av seg igjen. Føler meg såååå smart, IKKE!!! Nå skal jeg innredet et røykerom. Så nå ofrer jeg det som skulle bli kontor/gjesterom.

029

Også har jeg oppdaget jeg faktisk har en hundeinstruktør i nabolaget. Han driver bruks til daglig. Spor, rundering og litt lydighet. Han stoppet meg faktisk ved inngangen hjemme en dag jeg kom hjem etter en tur. Og da fikk jeg forprøver. Han selger hvis nok et hundefor som han har brukt i mange år. Og når en hundemann/gutt stopper meg og begynner å snakke, ja det er dumt. Vi ble stående en time å snakke hund. Han ble nok veldig forsinket til sin egen trening den kvelden. Men moro var det, og vet at hvis det skulle være noe så er det nok bare å spørre han.

029

Nå har jeg hatt en runde på bildene min. Og så over endel av min forrige hund, Marco. Nå er det snart 2 år siden den måtte få hvile for alltid. En vakker hanne med mye tålmodighet, unntagen med andre hanner. Da våknet villdyret. Et kjempeslit på glatta. Tror flere fikk seg en god latter av oss. Ikke få grøfter jeg har ligget i her i nabolaget. Men sjekk for en vakker farge han hadde. Og han var faktisk feilfarget. Sånn skal ikke en hollandsk gjeterhund se ut. Vel, det var dagens mimring……

Ser jeg må ut å ta bilder nå, ikke mye nytt å vise dere. Men nå i helgen blir det nok tatt litt bilder. Gleder meg masse til søndag. Da er det Gry som skal i ilden. LYKKE TIL GRY!!!!!

PION (2)

God helg, alle sammen. <3 

 

30 kommentarer:

Hanne Marki sa...

Flott Marco var! Nydelig farge, jeg trodde først det var en tervueren jeg ;)

Nøve sa...

Har Charlie begynt å gå med skjefet sitt, nå som dagene er litt småkjølige??
Var instruktøren singel???
Dette kan bli spennende, Nina :o)
Gleder meg veldig til å høre om hva dere finner på med Gry i helga også.

Marco hadde en nydelig farge, det ligna på Snorres glødende gyldne brune pels :o)
Slik var forresten min gamle Pekka også - vel, ingen hadde maken glød som han...kanskje..

Det blir ikke den samma kosen med morrakaffen nå,nei! Ikke noe særlig å sitte inne i ett lite rom å røyke heller. Invester i Champix istedet ;o)
Og du, hvordan går det med treningen din???

Dixie sa...

Nei, det er ikke så mye som skjer hos oss heller for tiden, men det er jo kjekt å lese om "vanlige" ting også! Det hørtes veldig gøy ut med hundeinstruktør i nærheten! Kjekt å ha noen å spørre hvis dere skulle lure på noe! :)

Marco hadde en veeeldig fin farge! Det var jo bare bra at han var feilfarget, da! ;) Hvilken farge skulle han egentlig hatt?

Det blir spennende å lese om overraskelsen til Gry på søndag! :D

Nina og Bonnie sa...

Nemmen, skjerfet har jeg helt glemt. Skulle kanskje hatt det på når jeg snakket med instruktøren, haha. Nei, tror han er gift.

Marco skulle vært svart med spetter av sølv eller gyllent, Tina. Sånn var foreldrene hans. Men jeg er svak for fargens hans. En lappe i den fargen kanskje. Trodde jeg ikke ville ha en lys en pga han, men det har gått veldig fint. Marco var Marco, Charlie er Charlie. Uansett.....

Ja, Nøve, det var det da, med Champix. Er ikke helt klar, tror mye sitter i hodet.

Nina og Bonnie sa...

Treningen går det dårlig med. Kurset har ikke begynt, og jeg er blitt mindre motivert. Men syklingen går det knall med etter jeg fikk den springeren. Er så trygg på den. Til å med her det er traffikert.

Gry og Millis blogg sa...

Så koselig med et innlegg fra deg Nina:o)

Jeg tenkte faktisk også på det skjerfet når jeg leste innlegget ditt, jeg lo godt da jeg så at Nøve hadde nevnt det i kommentaren sin;o) Så ultrapraktisk med en hundeinstruktør i nabolaget!!

Røykerom blir nesten like kjipt som å sitte ute tror jeg, det blir så innmari tett der hvis du ikke lufter nok (og da kan du like gjerne sitte ute), men kjenner jeg deg rett, så finner du på en eller annen smart løsning der også. Du har jo imponert meg kraftig med dine praktiske evner Nina.

Marco var nydelig!!!! FOR en vakker farge. Jeg synes jeg ser dere på tur - bittelille deg og Marco som fråder av vrede på en eller annen hannhund. Huff a' meg!!!

Jeg gleder meg VELDIG til søndag, og lurer fælt på hva dere har tenkt å finne på:o)

Marielle sa...

-4 grader er kaldt ja! Er ikke så kjekt å sitte ute i det nei :-P
For en flott hund du hadde tidligere da Nina! :-) Kjempe fin :-) Marco er tydelig et populært navn :-) Når jeg var liten hadde min mor og far en berner sennen hannhund som het Marco også :-)

Ville sa...

Koselig å lese om morgen rutinene dine Nina. Mmm.. peisvarme og levende flammer, en av de gode tingene med høsten og vinteren:o)

Har jo vært å tittet på Marco tidligere jeg, veldig flott hund og farge, liker så godt det sort melerte på han.

Du, en mannlig hundetrener i nærheten, snakket i sammen i en time.. hmm..Du får klekke ut noen små ting som du trenger hjelp til å trene på, med Charlie;o) visst ha er kjekk altså;o)))

Kathrine sa...

Så nydelig Marco var!! Vet du, når jeg ser bilder av hunder som ikke er mer, så tenker jeg på at det en gang blir våre hunders tur også.. og det syns jeg er så trist å tenke på at det må jeg bare slutte med med en gang!! FY Kathrine!!!
Trodde forresten at det var en tervueren jeg også.. tanten min er nemlig oppdretter av sånne, og ganske så like!!
Nydelig var han hvertfall! :) hehe, syns jeg ser deg for meg på slep på glattisen ja, hehe :)Slipper kanskje det nå, med en litt mindre variant..

Hanne sa...

For en vakker gutt Marco var, Nina!!!

Nydelig farge - den kan umulig ha vært feil???

Høres altfor kaldt ut å sitte på terrassen og røyke og lese aviser om morgenen nå. KOM DEG INN I VARMEN!!!!!

snorredimma sa...

Så vakker Marco var!! Syns fargen er helt ålright, jeg da...:-)

Der kan du se - du kommer i kontakt med mannfolk UTEN det flotte skjerfet...Kanskje Charlie's hundespråk hinta...??

Det blir kaldt å sitte ute på verandaen på morran nå - invester i en sånn terassevarmer etter hvert da, vel?? Nøve sin fungerte helt perfekt!!

Nå har jeg visst kommet helt uta av det, igjen...hva for et kurs skal du gå, Nina???

Nina og Bonnie sa...

Camilla: Jeg har meldt meg på et pilateskurs. Men venter på å få høre når det starter. Fikk høre det begynte i oktober, men nå synes jeg det tar veldig lang tid. Kanskje jeg må ut å se etter kurs på andre steder.

Ja, terassevarmer hadde kanskje vært noe, men bruker ikke de fryktelig mye strøm? Må sjekke opp i det.

Nina og Bonnie sa...

Kathrine: må ikke tenke sånn, vet du :o)Når det går litt tid er det greit å mimre litt.

Jeg føler meg trygg på isen med Charlie. Ikke så mye å holde på.

Nøve sa...

Terrassevarmer ja!!!
Vi har en liten, veldig enkel en, men den blir varm med en gang. Slå den på mens du tar en blås, og kos deg :o)

Marianne sa...

Koselige morgen rutiner du har Nina.....Synes du skal ha deg en terasse varmer jeg, mye bedre å komme litt ut i frisk luft enn å sitte på et rom..Kevin fortellte meg forresten at man kunne kjøpe en slags hanske "mus", som man kobler til usben.med varme i..da kan du surfe på nettet uten å bli kald på hånden!..Kjempe smart spør du meg!

Nydelige Marco...Rart at han hadde den fargen, men mye vakrere enn det han egentlig skulle hatt...
Lykke til på kurs, må ikke gi opp enda!

Gry Viola og Roxie sa...

Så flott Marco var!! Kjekt med en slik mann som kan masse om hund!!

I dag så blåser det fælt og er 6,4 gr her. Merka det godt i går at det vill bli et annet vær. " Får bestandig migrene anfall når det blir forandring i været"

Lykke til med pilates kurs! Vel å anbefale for det er veldig kjekt!! Har et pr cd\er så bare si i fra så kan du låne de.

Få deg en terasse varmer og en slik hanske "mus" m varme som marianne beskrev! Høres veldig kjekk ut!!
Ha en fin dag!! Skal bli spennans å høre åssen dere får det på søndag!! Håper på masse bilder og referat!!

T :-) sa...

Kjekt å se no fra deg igjen også Nina :-) Mine første tanker:
1. å så kos det ser ut med fyr på peisen/ovnen. Litt misunnelig der ja....
2. ER HAN SINGEL????????????????? Hmmmm dette må vi høre mer om på søndag Nina!!! Stoler ikke helt på hva du tror ;-) Er'n i fra bygda? osv.
3. Så fin han var, ser likhetene med Vina jeg også.
4. Hadde vært filmet det du sjekket om grøftene var rensa ;-)
5. På med varmedress og invester i terrassevarmer. Eller slutt å røyk??? Snus blir vel ikke helt det samme....
6. eeeeeh har vi funnet på noe til søndag? uppps har jeg glemt noe jeg skal ordne?
Jeg gleder meg til å treffe dere igjen, drar nedover i dag. Satser på at Gry tar med seg flott vær og så får vi garantert en flott dag både vi og bikkjene. Håper Vina "oppfører" seg.

Ville sa...

Så dere 3 samles til helgen, skulle likt å være flue på veggen da;o)))
En terrasse varmer høres jo glimrende ut!!!

Nina og Bonnie sa...

Før dere lager for mye historier om instruktøren, han er gift! Vet jo ikke hvem som er inn om her.

Ja, må sjekke terassevarmer. Kan hende det er løsningen. Hadde jo ikke lyst til å røyke inne nå som alt en "nytt". Må sjekke opp i den hansken Kevin tipser om. Har sett en røykehanske med et hull til røyken i. Den var morsom. Men den gangen trodde jeg vel aldri at jeg skulle begynne å røyke ute.

T :-) sa...

OK, da var den moroa over :-(
Men han har vel ikke avlyst oppdraget sitt på søndag...?

Ville sa...

Tove, sier som deg, da var moro over!!! uansett så er det greit med hunde-instruktør i nabolaget.

Dere må kose dere masse i helgen jenter:o)))

Nina og Charlie sa...

Ingen ting er avlyst her. ;-) Men nå har halsen min begynt og nesa renner, så dere for holde avstand på søndag.

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Ingenting du liksom. For en flott hanne du hadde tidligere! Kjempevakker var han. God helg til dere begge

Inger`s blogg sa...

Fint å se bilde av Marco,nydelig og ser så god ut, det var han helt sikkert også, det kan være både godt og vemodigt å mimre litt.

Nå var det en del jenter her det trode å få det morsomt på din bekostning, he,he-
Alltid koselig å prate med hundefolk, hørtes ut som han har erfaring med litt av hvert innen hundesport.

Jeg røyker også ute, det blir en vane selom det er kaldt, pleier også å lese avisen samtidig, men nå begynner det å bli mørkt på morgenen, så den tar jeg inne nå.
Kunne ikke tenke mig å røyke inne, blir mer våken når en er ute.
Håper dere får en strålende helg!

Instruktøren sa...

:)

Luna sa...

hehe, neida, det var en dårlig spøk... ;)

Nina og Bonnie sa...

Marte: nå ble jeg svett. En vet aldri hvem som er inn om. Farlig dette her. ;-)))

Luna sa...

he he - turte ikke trekke den så langt... men sant det! det legges jo ut for hele verden..! :) men det er vel begrenset hvem som sitter å leser kommentarer da.. :)

Ragnhild B. sa...

Hehe, morsom replikkveksling er, Nina! Huff, heldigvis kvitt røyken, syns det må være så som så å stå ute i alt slags vær... Men jeg har jo gjort det sjøl! En terassevarmer høres hyggelig ut. Marco var vakker, ja! Hva særpreger hollandske gjeterhunder? Er de like "på" som bordere, terver og lignende typer?

Nina og Bonnie sa...

Ragnhild: den hollandske er ikke så stressa som er tervuren og ikke så arbeidsom som er border, faktisk en grei familiehund med litt hodebruk. Men får du den rette så kan den bli ødelagt av å ikke bli brukt. Men ellers er de en gjeterhund med flokken sin. Viker ikke langt fra eieren. Passer på hele tiden og venter på at noe skal skje hele tiden.