torsdag 13. august 2009

Nå er det IKKE lenge siden…….

Ja, de fleste har vel fått med seg at jeg og Charlie har hatt besøk av Tove og gjengen.

005

Irene med Vina og Charlie.

Og moro er det hver gang. Vi har et veldig likt syn på hundehold. Vi er nok ikke de største treningsnarkomanene, men ingen av hundene lider nød av den grunn. Og denne gangen var nok besøket litt mer planlagt. Vi har litt å snakke om nå for tiden. Og Tove har en far som har bursdag. Da passet det med et besøk samtidig. Prate er vi gode på og da går tiden fort. Og vi som var så heldig med været og kunne sitte ute hele tiden. Men Barfi og Charlie holdt seg mye inne. Det var kjørligere der. Og Vina oppfører seg som en gammel tante, må passe veldig på disse ungdommene, men varmen tok den dama også. Da ble det stille. Tror hun ga litt opp også. Så lenge Charlie holder seg på avstand så går det fint. Men hun er så pass nysgjerrig at hun må bort på han for å snuse. Sjekke liksom. Virker som hun har godkjent han på en måte. De har jo møtes flere ganger nå.

007

Barfi og Charlie i hektisk lek

Det er ikke lett å få tatt bilder av disse to. Det går i hundre og da i timer. Etter et par timer roet det seg veldig og da var det Irene som fikk en kosegutt ved siden av seg.

009

Vina orker nesten ikke å se på. Varmen slo henne helt ut.

Og Tove, jeg har hele dagen satt av til dere når dere kommer. Måtte bare ta timen hos nål-mannen min. Men jeg regnet med å gi deg en ekstra kopp te så satt du i ro mens jeg var der. Det tar bare 10 min. Og jeg kommer hjem med 6-7 nåler i øra. Veldig kledelig. Men jeg er også klar over at jeg deler dere med familien når dere er har og når det var bursdag så ville jeg ikke mase får at dere skulle bli lenger.

Takk for besøket og jeg satser på jeg ser dere igjen. :o)

028

Til slutt må jeg bare sette inn bilder av hagel-været som har vært i dag. Det var torden og lyn og skikkelig fart i 20 min. Og da ble det helt dødt etterpå. Jeg trodde nesten bilruta var gått. Kan ikke huske jeg har opplevd det så ille noen gang.

020  Jeg står med åpen verandadør for å ta bildene. Og Charlie sitter i døråpningen ved siden av. Han reagerte ikke. Enten så ble han helt satt ut og ikke rakk å reagere eller så var han rolig fordi jeg var der.?

Nå må alle ha en fin helg og vi satter på et litt mer stabilt vær rund omkring. Kos dere i helgen!!!!!!!!

 

7 kommentarer:

T :-) sa...

Takk igjen Nina. Angrer nesten på at jg ikke ble enda lenger. De kledelige nålene hadde vært noe å sett ;-)

Jeg blir mektig imponert over Charlie som satt så rolig i tordenværet! Var det ikke han som ikke hadde det godt i nyttårsfeiringa?? Så fint :-) Kanskje du slipper å grue deg til nyttår i år. Vina liker seg ikke i tordenvær, det er nesten like ille som nyttårsrakkettter :-( Barfi reagerer ikke, enn så lenge...

Vi snakkes, må jo sjekke hvordan det går med ...men en liten pause først.

Lena & lapptussarna sa...

Ja dom verkar lite lika våra Charlie tussar. Kommer när dom kommer, livet ska njutas i sakta mak :)

Vilket oväder ni fick, vi har idag haft regn och åska. Inte alls någon sommarvärme längre :(

Ha de gott!

Nøve sa...

Skulle gjerne sett deg med nåler,Nina!
Fjerner du dem selv?

Vi slapp unna tordenvær, men det skifter fra brennheit sol til øsregn på tre sekunder, skummelt!!

GOD HELG ;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Enig med nøve, skulle likt å se deg med nålene!! Tok du ikke bilde av deg selv da? Glem de med bilde, tar nåler selv ikke noe spes vakkert syn!!

Charlie er nok rolig i troden når han ser at du ikke bryr deg!! Ser Roxie og Disel åsså er veldig rolig i torden. I går var det torden her og de lå å sov begge to!!

Ha en fin helg begge to!!!
Hilsen oss på bølehøgda!!

Nina og Bonnie sa...

Joda Nøve, jeg fjerner dem selv. Ikke noe problem. Det er verre når de blir satt i. Da er det ikke godt.

Jeg var også imponert over Charlie. Han er ikke den tøffeste i byen. Nyttårsaften var jo ikke gøy. Så jeg satser på det blir bedre i år.

Irén sa...

Hei på deg!

Svinger innom for å si at det så riktig så koselig ut med besøk :-)

Men du verden, det været så ikke noe gøy ut! Balder-gutten vår hadde nok løpt og gjemt seg. Skvetten som bare det stakkars.

Håper det blir bedre vær i helgen! God helg :-)

Ville sa...

Bomma visst litt på plassering av kommentar, har vært litt uten pc noen dager, og ni-lest innlegg.

Fått med meg fine bilder av Charlie-sjarmør og venninne hans, og hagel-uværet.

vi har hatt mye vær, men ingen hagl, litt spesielt må det vel være på deres kanter også...med hagel om sommeren.
Ha en fin helg dere også!