lørdag 15. august 2009

Mimre dag i regnværet!

Sitter her i regnet og mimret over hvordan det hele startet. Har lest meg tilbake i bloggen og gjestebøkene på hjemmesidene.

070

Ser at jeg fikk kontakt med Gry og Nøve i oktober i fjor. Da var det mye fram og tilbake på hjemmesidene. Nesten et sjalusidrama. Jeg humret og lo. Det var så mye morsomt skrevet fra Gry og Nøve.

Andebuhallen 027

Og i november laget jeg bloggen. Da kom Tove inn om etter hvert. Jeg kom nesten ikke fort nok hjem fra jobb for å lese kommentarene dems. Så ble det første møte bestemt. Milli skulle til Andebu på valpeutstilling. Og Nøve og jeg skulle være heia-gjeng. Og så spent jeg var på å møte disse jeg bare hadde tastet med på nettet. Men det ble noen fine timer, selv om praten har hevet seg mange hakk siden den gangen. Det ble nok mye å “føle” seg fram ved første møte. Men jeg følte vel at vi hadde mye felles.

073

Og så fikk Charlie og jeg besøk av Gry, rett over nyttår. Og da ble vi bedre kjent. Et par timer med heftig hundeprat. Endelig noen som orket å høre på meg. Og som følte og mente det samme som meg. Jeg trodde vel jeg hadde kommet til himmelen.

022

Etter dette tok det bare av. Blogging og fotografering. Måtte ha nytt kamera etter hvert også. Familien trodde jeg hadde blitt helt gal. Det var plutselig treff også nå.  Og Gry som ordner med kurs for oss også. Og flere jeg kan møte på utstillinger. For ikke å snakke om meg med min kjørefobi, hadde funnet ei som ville kjøre sammen med meg.

Bilde tatt av Nøve (2)

Og så har jeg funnet noen som er nesten like glad i Charlie som meg. De tar såååå godt vare på han når jeg er på ferie. Gry og Ola!!! Jeg er så glad for at Charlie har det fint mens jeg er bortreist.

055

Alt dette har skjedd på under ett år. Så mye har forandre livene våre her i Larvik. Det er helt utrolig hva denne maskinen(dataen) kan gjøre med oss. Og vi har ikke bare sitte på hver vår tue, men vi har møttes inn i mellom. Og mange nye folk har kommet til. Alle så sosiale og koselige. Har ikke fått møtt alle, men den dagen kan jo komme.

Charlie med beinet sitt

Dette er Charlie for et år siden. Før vårt nye liv startet. Og jeg ble så mye mer sosial enn jeg noen gang har vært. Dette har virkelig forandret mitt liv, internett og finsk lapphund. Nå har jeg dilla, vil vel noen si.

En fortsatt god helg til alle sammen!!!!

 

21 kommentarer:

Ville sa...

Herre... så herlig Nina!!! Jeg har jo fulgt prosessen, flirer og nikker når jeg leser innlegget ditt.
Husker selv når jeg begynte å lese kommentarene mellom Milli og Nalle, det var vel på hjemmesiden deres.
Da tenkte jeg med meg selv: eierne må jo vær gale, fant jo ut ganske så raskt at jeg kunne sette et stoooort positivt tegn foran:o)))

Tror det er denne lette herlige galskapen som har fått resten/deler av norges (lappis) land til å være med.

Må jo innrømme:misunner deg jo litt som er så heldig at du bor så nær dem, men allikevel kan jo ikke annet enn å glede meg over at du og Charlie har fått så mange nye goder venner.

Nå har jo jeg/vi god kontakt med Dixie, så håper vi jo at etterhvert vil vi få enda flere lappis-venner her
i område:o)))

Veldig koselig mimre lesing og bilder, her regner det også, hele dagen nonstop.

Herdis sa...

Måste skratta lite när jag läser ditt inlägg.... :-)
Visst är vi lite "tokiga", Nina..
Men som Ville säger, på ett positivt sätt.. Vet inte varför vi ska vara så annorlunda än andra hundägare, men jag tror verkligen det är så.. Sådan herre, sådan hund, heter det ju..
Och visst är finsk lapphund världens bästa ras. ;-)
(Måste tillägga isländare oxå).

Nøve sa...

Ja Nina, dette er så flott! Stakkars samboer'n syns jeg er gærn og bruker altfor masse tid på datan, men jeg ser det rett og slett som kontakt med nye og gode venner! Venner man deler sin største interesse med på godt og vondt.
Jeg har "vanlige" venner også, men føler at jeg ikke har noe særlig til felles med dem egentlig...

Livet har blitt mye rikere, og det er deilig å få leve ut seg selv.
Jeg er kanskje sjuk i hue, men la gå.. Det er dere òg ;o)

Nina og Bonnie sa...

Ja vist er vi sjuke i hue, men du verden så deilig. Vi slipper ihvertfall å plage alle andre med det.

Jeg synes jeg har opplevd så mye det siste lille året, i forhold til det jeg opplevde i 10 år med den forrige hunden. Der var nok en hund en hund. Og han ble en sofagris. Jeg tror nok lapphundeierne er litt spesielle.

Gry Viola og Roxie sa...

Det er så artig å lese det du skriver Nina!! Morro å bli kjent med dere alle sammen!!
Må vel si meg enig med ville at når jeg leste 1 gangen så tenkte jeg mitt at her er det noen "tullinger". Men det er det ikke bare en gjen med herlige hunder!§!!
Jeg og resten av fam synes det er kjempe morro å treffe andre med fl hunder og at det ikke er så seriøst på utstillinger for dette er jo bare morro!!

Ønsker deg og Charlie en fin uke!! Og er dere denne veien så måå dere ta en tur innom!!!!!!

Hilsen oss på Bølehøgda!! Stoor nuss på nesa til Charlie fra Roxie!

Irén sa...

For et herlig innlegg! Ble nesten litt rørt jeg :-) Et skikkelig glad-innlegg! Kjempekoselig!

Det er morsomt å følge bloggene, og lese kommentarene rundtom. Et eneste stort nettmiljø med felles glede i de vakre hundene våre :-)

Sier som Ville at jeg er nesten litt misunnelig på dere som bor så nære at dere får treffe hverandre.

Dataen har alltid vært i flittig bruk her i heimen, men etter at jeg begynte å blogge, og begynte å bli "kjent" med andre, spesielt hundebloggere, ja så storkoser jeg meg mer og mer med bloggingen.

Øsnker dere alle en god søndag (i ruskeværet) og en fin uke!


PS! Er det bare hos meg bloggrullen har hengt seg opp? Kun noen få blogger som kommer frem med nye innlegg - enda det er flere som har lagt ut nytt. Bl.a denne bloggen.

Lisbeth. sa...

Hei, flotte bilder som alltid. Ligger en award til deg inne på bloggen min. Ha en strålende søndag.;D

T :-) sa...

Flott skrevet igjen Nina :-) Og jeg er som de andre helt enig i det meste :-) Det er kjempemorsomt å ha blitt "kjent" med så mange andre som jeg ellers aldri ville ha "møtt", men litt skummelt også. Jeg bruker altfor mye tid foran PC'n og bare MÅ stadig bortom for å sjekke om det er noen nytt...

En annen ting det er ikke bare vi på to bein som har fått nye venner, de på 4 har også glede av dette :-)

så herlig det var å se et "gammelt" bilde av Charlie, han har vokst ja.

Nina og Bonnie sa...

Klart det Tove. Jeg glemte jo helt hundene. Klart de koser seg sammen. Det er jo litt av grunnen til vi reiser rundt som vi gjør. Har aldri gjort så mye for en hund før og heller aldri blakket meg sånn......

Luna sa...

kjekt innlegg nina, det er nesten litt rart hvordan det har utvikla seg..! sier som noen andre her - dere er heldig som bor så nærme at dere kan treffes av og til :) men uansett er det veldig kjekt å lese alle innlegg og kommentarer, og jeg er no hverfall inne nesten hver dag, så det er vel litt sånn at man blir litt hekta :)
håper dere har hatt en fin helg! :)

Ragnhild B. sa...

Ja, det er jammen godt å ha noen som har samme "sære" interessen å dele med. Andre venner syns nok det er litt merkelig med denne hundekjærligheten... Men vi som er sånn, vi kan ikke tenke oss livet uten;o)

Nøve sa...

De 4-beinte,ja. Får nesten dårlig samvittighet over de jeg har hatt før, de må ha levd ett forferdelig kjedelig hundeliv, uten at jeg tenkte over det engang...

Hundene våre fortjener kun det beste :o)
(noen ganger burde jeg vel legge ett spor istedet for å skrive ett innlegg,men..)

snorredimma sa...

Flott skrevet, Nina - det er vel sånn for de fleste her inne på bloggen. Livet ble plutselig annerledes både for oss og firbeinte etter vi startet livet med boggen. Jeg gleder meg til å lese bloggene hver dag, for det er stadig noe nytt som skjer...og så føler jeg at jeg "kjenner" dere alle sammen bitte-litt :-) og da bare mååå jeg følge med. Og hundegale er vi alle sammen her, og det er så herlig å ha noen andre å dele det med, som virkelig forstår og ikke syns jeg er helt på "tuppa" når det gjelder hund (eller jo, det er jeg jo :o))Heldige oss!!!

Ha en fortreffelig uke...

Dixie sa...

For et koselig innlegg, Nina! Det har vært veldig kjekt å følge med på både dere og alle de andre hundebloggene som har kommet siden vi begynte med blogging! Det har blitt ganske mange, nå! :D

Ingen i vår familie har noen gang hatt hund før, så vi vet ikke hva som er vanlig! Men når jeg ser på alle hundene ute på tur, tror jeg nok ikke det er så mange av dem som har egen blogg med sååå mange koselige folk og hunder! :D

Inger`s blogg sa...

Ja Nina, du har helt rett,denne bloggen er til mye glede,inspirasjon og så herlig fint å kunne dele tanker om hund og føle forståelse for det vi driver med.

Kjempe spennende å følge med og den gode kontakten, det er på blogglandia.

Marianne sa...

Så flott Nina...det er nok dette de fleste føler ja..man treffer mange nye mennesker, og mange nydelige hunder som man blir så glad i...Synd mange av oss bor så langt unna....er ikke bare en svipptur å gå på besøk...Men det blir jo en koselig og oppmuntrende ting i hverdagen å få følge alle deres andres liv....

Gry og Milli sa...

Så herlig skrevet Nina, jeg blir jo helt rørt jeg:o)))

Det gjelder jo oss alle dette her. Det er usannsynlig godt å dele galskapen med noen. Det fellesskapet jeg føler med bloggefolket er en veldig, veldig god ting. Milli elsker Charlie og omvendt, så der er det også full klaff. Dette var hyggelig mimring å lese om Nina:o)))

Akkurat nå har jeg kjøpt meg en eller annen slags dings som gjør at jeg kan få pc'n til å virke på hytta.... (hvis jeg får det til da). Nå har jeg vært så nysgjerrig at jeg sitter på biblioteket i Fagernes....;o)

Vi hør's snart (håper jeg!!!)

Nina og Bonnie sa...

Ja da Gry, vi hørs snart. Dere må jo komme dere hjem først og i gang igjen. Kanskje noe å ta tak i først når dere er kommet hjem?

Men nå er du i hvertfall på nett:o)

Gry og Millis blogg sa...

Ja, nå er jeg på nett. Deilig!!!!! Vi har "litt" å ta tak i når vi kommer hjem kan du trygt si.... huff og huff, nå begynner plukkinga til slakt. Da skulle jeg så inderlig ønske at jeg hadde hatt Toves bondegener.... Jeg blir helt deppa jeg, men, men, det MÅ gjøres det også!

Nøve sa...

Håper dere har hatt ei fin helg :o)

T :-) sa...

Det er visst flere enn meg som er opptatt/ikke har noe nytt å blogge om... ;-) Alt ok?