mandag 10. august 2009

Lenge siden……

Føler det er lenge siden jeg har skrevet noe. Ser at det er det også. Men her går dagene i ett. Og ikke noe spennende skjer om dagen. Ferien som jeg synes var lang når den begynte gikk såååå fort. Og ikke alt jeg skulle gjøre på huset ble gjort. Vel, litt maling ble det. Men en vegg og verandarekkverket + noen stolper var vel ikke så mye på 3 1/2 uke. Men da ble det vel det de kaller ferie. Avslapping og kos!

011

Når varmen kom ble det en del bading. Charlie koset seg i vannet, men svømming det var under tvang.

025 (3)

Så forsvant varmen og det ble litt mer levelig på dagene. Da måtte kløven prøves som jeg kjøpte i Sverige. Charlie bærer den som en stolt hane. Men har ikke lastet opp mye ennå. Den virker faktisk litt stor, men jeg satser på når jeg får på gutten de 5 kg han mangler så passer den perfekt.

020 (2)

Litt vanskelig kanskje å se hvordan den sitter. Men han springer, hopper og klatrer med den. Ser ikke ut som den hemmer han på noe måte. Den blir bare brukt en gang i uka eller så, og bare en time av gangen så derfor ville jeg ikke legger flere tusen i en kløv. Ser ut som den virker etter vårt bruk.

009 (3)

Og på en tur opp over Numedals Lågen, på vei til Kvelde fikk Charlie hilse på svaner.  Ikke redd den gutten. Kanskje de ville leke. Ikke godt i si hva han tenkte da.

148

Og ellers har han blitt en geit etter grass. Har aldri hatt en hund som går å beiter sånn som Charlie. Merkelig, men jeg har jo lest flere av lappene på bloggen som gjør det samme.

Og så har vi begynt å sykle. Vel, det var vel å ta i. Vi har syklet en gang. Har brukt litt tid på å venne Charlie til sykkelen og ikke minst meg selv. Har ikke syklet på mange år og det var en skjelven Nina som prøvde sykkelen. Måtte ta en runde uten hund først for å finne tilbake til balansen. Men det gikk greit. Og Charlie følger sykkelen som en drøm, men med stor respekt. Har ikke fått kjøpt meg springer ennå, men måtte prøve for det. Utålmodige meg. Greier ikke å ta bilde av oss syklende så det får dere ha tilgode.

Nå har jeg brukt frihelgene til å få malt ferdig på huset og det var noe av det jeg gjorde mens endel av dere var på Biri. Synes jeg var fryktelig flink for på fredag startet jeg med å vaske alle vinduene og malte store deler av lørdagen. Rakk akkurat å grill maten før regnet kom. Og søndag ble det en opprydding inne. Da bøtta det ned hele dagen.

Dette ble masse rart om ikke mye. Men som jeg sa først, ikke mye spennende skjer her om dagen.

Ha en fin uke alle sammen!

8 kommentarer:

T :-) sa...

Endelig litt fra deg og, Nina :-) Alltid moro å lese syns jeg enten det er "noe spennende" eller hverdag.

Flotte bilder av godgutten :-)

Vi snakkes, vet ikke når enda.

Gry og Millis blogg sa...

Det er da gøy å få gjort annet enn "hundeting" også Nina, i hvertfall er det greit å få gjort det som må gjøres:o)

Lille Charlie er flink og prøver både kløving og sykling (som jeg skulle likt å se deg sjangle av gårde første prøvetur:o)))

Nøve sa...

Syns det høres ut som om dere har det veldig fint sammen :o) Tøffe Charlie med kløven,da! Han kan bære nista til mor og litt til, ddet err jo kjempekjekt!
Nå skal jeg bestille maken til Toivos, bare jeg får litt penger på konto'n...

Sykkelturene bør filmes. Jeg er alltid redd noen ser meg forbi Sevre (gården der alle kattene bor), der har vi hatt noen merkelige knall og fall...

Gry Viola og Roxie sa...

Nina du skal ikke bare bruke ferie til å jobbe!! Du har sjønt det!! Viktig å bare slappe av å ikke gjøre noen ting!!!
Så flink Charlie er å gå med kløv, veldig fint bilde der han sitter å ser på svanen!!!
Ha en fin uke!!

Inger`s blogg sa...

Du er da både tøff og flink til å få gjort ting, men du er jo ung da!

fine bilder av fine Charlie.

Nina og Bonnie sa...

Jo da Gry, kjekt å få gjort litt, bare at hundeting er mye gøyere. Blir nok aldri voksen jeg.

Og Nøve, kløv burde du få deg. Det er det festligste, kanskje et rart ord å bruke i denne sammenhengen, jeg har kjøpt til Charlie. Han er så rar når den kommer på. Da skal han lissom vise seg.

Og takk Inger, for det med alder. Den tar jeg til meg.

Anelille sa...

Heia vennen :) Jeg har også tenkt på sånn "sekk" til Evin. SÅ kjempekjekt! Er de dyre? Han går jo med vest om vinteren, så tror nok han hadde godtatt den, også så praktisk på tur. Håper du koser deg selvom ferien er over. Her starta hverdagen for fullt i dag. Nå er ferien over for denne gang. Men det er faktisk godt å komme litt inn i rutiner igjen. Kjenner jeg er litt avhengig av det. Kos Charlieboy så mye fra oss. Klem fra Bruket

Ville sa...

Så kjekt hundene har det isammen, høres ut som Charlie klarer å bli venn med Vina også tilslutt.

Synes dere høres ganske så aktive ut jeg; sykling, turer og stadig besøk av lappis venner:o) (Ville er jo iferd med å få seg, en guttekompis i Borris, det er stas det.

Så fint på terrassen din Nina.... med hagel.

Mange fin bilder av Charlie...der han hilser på svanen, herlig.