torsdag 19. februar 2009

Bilder

Vi går kjapt inn i en utstilings-sesong. Med så flotte hanner i Charlies-klasse blir nok dette året kun for moro. Og for å trene meg selv. Kan hende jeg hopper over Kongsberg i april, pelsen til Charlie er ikke vakrest og det kunne jo vært moro å ha noe å vise fram. Hvor lang tid tar det egentlig å få pelsen tilbake etter all valpepelsen dottet av?!! Men for all del, det hadde jo vært moro å være der for å se.

 

Ikke mye nytt og skrive om nå om dagen så det for bli bilder denne gangen.

God fornøyelse!!

074

Gutt-ungen min!

073  Slapper av i snøen!

 

062

Ikke bilder nå igjen!

057

Her er jeg på vei!

055

Ikke mas sånn da, jeg kommer jo!

007

Kongen på haugen!

002

Tisse-pause!

092

Den isbiten er min!

091

Se på go`ungen min!

055 (2)

Igjen må vi ha med litt i farta!

065

Litt snø rundt huset!

005

Masse snø, og etterpå er det kommet mer.

006

Nabolaget med nooook snø!

24 kommentarer:

Nøve sa...

Nalle røyta ikke skikkelig før i sommer, i en alder av 2 år! Først da mista han ALL underulla. Han så mye mer pjuskete ut enn Charlie! Likevel sa dommeren (i august) BRA PELSKVALITET,kanskje de ser det på en anna måte??

Dere har mere snø enn oss, tror jeg! Koselig gate, bor du helt i enden? Charlie har jo fryktelig mye å passe på :o)

Dixie sa...

Dere hadde jammen mye snø! :) Her er det blitt slaps igjen nå... Noen dager snør det, og neste dag er det regn, så da blir det ikke lenge med snø av gangen...

Dixie har enda ikke mistet valpepelsen sin, hun, men det kommer vel snart... :)

Jeg synes også Charlie har en veldig fin pels, selv om han har røytet en del. Men uansett får dere ha lykke til på utstillingene framover! :)

Anonym sa...

Så fine bilder Nina!!! Kjempefine!! Særlig "go'gutten" bildet da:o) Søte, søte Charlie!

Kan du ikke blir med til Kongsberg bare for kos da? Jeg synes jo Charlie er kjempevakker, og skjønner ikke hva du klager på med pelsen hans, i mine øyne er jo gla'gutten helt perfekt;o) Jeg skal fort opp og ned (vi er midt i lamminga), men jeg plukker gjerne opp deg Nina! Tenk på det i hvertfall. Det eneste er som sagt at jeg må ganske fort ned igjen (tror jeg da - det avhenger av hvor mange som lammer den dagen). Vi kan skravle å kose oss i bilen, også lager vi oss et "skravlehjørne" med flere av bloggegjengen på utstillinga:o)))

Marianne sa...

Så kjekt å få se huset ditt da Nina, og gata du bor i..

Charlie er jo så skjønn, synes du skal satse på utstillingen jeg, man kan jo aldri vite. Det at hunden røyter på "rett" tidspunkt. viser jo dommeren at hunden har den pelskvakiteten han skal ha. Men er nok beste hos en ekte lapphund dommer det. Er det nkk utstilling på kongsberg? Kanskje jeg også må ta turen, er jo ikke sååå langt da!

Anonym sa...

Jeg bøyer meg i støvet Marianne! INGEN tur er for lang for deg:o) Skulle ønske jeg hadde litt av den samme innstillingen (det har jeg nemlig bare på sommerføre;o)

T :-) sa...

jeg syns nå Charlie er veldig vakker jeg da, det må vel en dommer også mene?? :-) Flotte bilder i hvert fall.

snorredimma sa...

Artig å se åsen du bor, Nina - og for et flott bilde av Charlie i farta!
Det med utstilling er ikke jeg den rette til å gi deg råd om - men noen ganger er det bare sånn at man bare må kaste seg ut i det...og så får det gå som det går.

Tror jammen jeg skal begynne å tenke Kongsberg jeg også - hvis det er NKK-utstilling da...Kan jo være en del av heia-gjengen jeg...:o)

Nina og Bonnie sa...

Gry: Jeg tar i mot tilbudet om å kjøre med deg. Men vet ikke om jeg skal stille Charlie ennå. Koselig å møte lappfolkene for det. Vi kan skravle mye på turen til Kongsberg og jeg er ikke avhenging av å være der fra start til slutt. Vi tar det etter som det kommer.

Og takk alle sammen for flotte kommentarer om Charlie.

Og Marianne og Camilla: Det hadde jo vært moro å se dere igjen der.

Nøve: Huset ligger ved en sving på enden, der fortsetter veien, se det siste bilde.

Anonym sa...

Da har du, jeg, Milli og Charlie en "date" 26. april;o)

Nina og Bonnie sa...

Ja, det har vi. Gleder meg allerede.:-)))

Nøve sa...

Så moro hvis vi treffes igjen i Kongsberg!!!

Nøve sa...

Hei på deg :o)))

Nina og Bonnie sa...

Da virker våre hvertfall. Håper flere får dette med seg.

Nøve sa...

Har du stille og rolige dager? Trener dere like iherdig? Måtte le da jeg leste om Charli hos Maila og Leia...du sier det som det er , du!

Nina og Bonnie sa...

Trener på å kosetrene. Han begynner å blir lei av blir ropt på i tide og utide. Men jeg må jo bare fortsette. Det er alltid lyspunkter og nedturer. Har vent meg til det. Ellers er det stille og rolig her om dagen. Ikke noe spennede som skjer.

Nøve sa...

Jeg har klipt labbene til Nalle :o) de blei så gossine!
Det klabba litt likevel, men tror nesten ikke det er til å unngå. Snøen er så forskjellig i sol og skygge.

Nina og Bonnie sa...

Det må du ta bilde av så vi får se. Tror nok det er som du sa at han er mye ute og da gror det til. Charlie har ikke anelse tøfler. Kun noen tuster under.

Nøve sa...

Skulle tatt bilde før og etter...

Anonym sa...

Det er sånt en tenker på etterpå. Du har jo bildet du tok på Notodden. Forstørr opp føttene hans,så blir det nok fint.

Stille rundt omkring om dagen. Folket har kanskje andre ting å gjøre eller de er lei, lite å kommentere eller engasjere seg i. Jeg får finne på et nytt tema som engasjerer som kastrering.

T :-) sa...

Ja det har vært merkelig stille på bloggene i dag? Kan det ha en sammenheng med det som står i avisa at gmail /google har hatt problemer i dag??? men nå ser jeg at flere har våknet til liv så da er det best å begynne å oppdatere seg :-)

Anonym sa...

Hei Tove. Der var du ja. Tror også folk er litt opptatt med andre ting inn i mellom. Jeg har ikke fått med meg at det har vært problemer idag. Men noen av bloggene har vi hatt problemer med en stund. Det hjalp i alle fall å bytte kommentarfelt hos meg.

Anonym sa...

Hei Chalie og Nina. Så fine bilder av Charlie i snøen da. Takk for hyggelig bursdagsmelding på bloggen også. :) :)

Gry og Millis blogg sa...

Hei Nina! Hvor er du? Alt vel?

Nina og Bonnie sa...

Jo da, Gry. Jeg er her. Vært litt opptatt. Skriver om det i bloggen i morgen.