mandag 27. juli 2009

Min helg på Glenne!

Nå har Gry beskrevet helgen så fint, men her er litt om min opplevelse av den.

Fredagen var avreise dag og jeg var slett ikke snill på jobben å sto et sekund over arbeidstiden. Jeg skulle jo til Gry og Milli. Hjem kl. 1500 og pakket kjapt. Sendte Gry en melding når jeg var klar og sa; nå er jeg straks på vei! Fikk svar om at det var sauepatrulje når jeg kom bort. Og det er jo gøy. Men Tønsberg og Tjøme er jo sommerbyer og det ble litt køkjøring utover. Når vi kjører over broen til Gry er det en som våkner i bilen. Da begynner pipingen. Han vet ihvertfall hvor han skal.

Milli var i ekstase når vi kom og ville slett ikke hilse på meg. Da var det Charlie for alle penga. Men hun kom for å få litt kos etterpå. Så var vi klar til å innspisere sauene. Og som Gry har fortalt så fant vi en meget syk søye. Vel, den historien har dere. Men vi koste oss på kvelden med nydelig kjøtt/grønnsakssuppe som Ola hadde laget. Og ble sittende å skravle mens Milli og Charlie hadde det himmelsk. De er bare herlig å se på. Ja, en annen ting. Når vi kom fram måtte Charlie på runde å sjekke huset, så ikke noe var forandret siden han var der sist. Han er virkelig husvarm.

Lørdag fikk vi oss en fin tur i regnet for å sjekke flere sauer og en kjøretur til Verdens Ende. Og telle sauer i fart kan være en utfordring. Men Gry er flink til å passe på sauene og de er veldig tamme. Hundene koste seg og det gjorde jeg også. Så på kvelden kom Hanne på mat og Bienna for å få herjet litt med Milli og Charlie. Koslig å møtes til litt hundeprat. Og hos Gry er det så gjestfritt. Det vet jo de fleste av dere!?

Søndag var det på tide og tenke hjemover, men ikke før Tove kom med Barfi. Charlie er like happy for alle som kommer. Vina sier bare i fra at sånne valpenykker gidder ikke jeg. Og den tar Charlie kjapt og da er det greit. Bare å holde seg vekk fra den dama. Barfi er på lekestadige, heldigvis for Charlie og Milli og da er alt greit. Unntagen når Milli følte seg tilside satt. Stakkars Milli. Der kommer det gjester til deg også tar Charlie dem rett foran nesa på deg.

Men en måtte jo bare pakke til slutt og takke for meg og min lille gutt. Helgen gikk altfor fort i godt selskap. Men hva kan jeg gjøre til gjengjeld for denne gjestfriheten??? Etter ferien deres må dere ta dere en tur til meg så vi kan finne på noe her. Ikke så mye sau og jorder, men noe skal vi da finne på.

001

Her venter Milli og Charlie så fint mens vi sjekker sauene.

003

Må jo finne på noe når det tar så lang tid.

024

Etterpå kan vi jo bare leke.

031

“Bestisane”!!!

018

Bildet tatt mot sola og ikke beste, men sauene på Glenne.

040

Sliten og lykkelig:-)

037

Men man kan jo ikke gi seg for det!

055

Man er da litt gårdshund også.

059

Gry med barna sine. Se hvor godt hun trives:-)))

060

Enda mere venting mens vi sjekker sauer. Nå skjønner jeg hvor Milli har lært sin tålmodighet hen. Dette har Charlie godt av.

035

Så kom VINA!!!!

040

Og Barfi! Da ble det fart på de to som hadde begynt å samle krefter etter en heftig helg.

006

Og når ikke Milli furtet. Men det gikk seg fort til.

031

Kan gå hardt for seg. Men den som er med på leken for tåle smeken!

039

Og så går det pent for seg!

Tusen takk for oss, Gry.  Håper ikke vi tok helt livet av deg og Milli. Vi har hatt det så fint:-)))) Og makan til gjestfrihet!!!!!!!!!!!! Og ekstra tusen takk for meg for du er du:O))))

 

onsdag 22. juli 2009

På besøk hos valpene!

I går var jeg på besøk på Fjelldronningen og møtte valpene. Og det var noe jeg hadde gledet meg til lenge. Jeg fikk aldri vært der i vinter når de hadde valper, så nå hadde jeg bestemt meg for at nå skulle jeg bare ta meg tid.

Jeg skyntet meg hjem fra jobb og skulle lufte Charlie, men han var ikke der. Opp til Kirsti og der var Charlie. Hun hadde hentet han ut tidliger på dagen og de  hadde kost seg i hagen. Men kjøleskapet hennes hadde gått og det ble en runde for å skjekke nytt. Jeg så på klokka og ble mer og mer stresset. Vi hadde avtalt kl. 1700 og det skulle jeg. Vel, hjemme kl. 1630 så spiste jeg litt og så leverte jeg Charlie til Kirsti og kjørte.

Ble møtt av velkomstkommiteen Ofelia og Byu`ti. Det var noen strålende opplagte mødre som var elleville over å få besøk. De tok meg straks med til valpene og en runde i begge valpebingene. Så måtte vi ha litt kaffe, Sissel og jeg. Og jeg fikk servert Gjerstadlefse. Knallgode!!!!! Kan anbefale dem på det sterkeste. Vi har så mye å snakke om når vi møtes og etter hvert kom Per hjem. Jeg måtte ha en runde i hagen til Sissel og Per for der er det så mye rart. Ikke bare blomster men bær og forskjellige prydbusker. Det er litt sånn bestemors hage. En oppdager noe nytt bak den neste busken. Så tok Sissel valpene ut og vi flyttet kaffen og røyken til verandaen.Da ble det fart i valpene. Jeg lå på verandagulvet og ble overfalt av et par som ikke ville gi seg helt med leken sin. Og den var meg. Alt ble smakt på og skoene mine var morsomme og leke med.  Og der ute var jo resten av hundene i luftegården. Den er for tiden blitt utvidet med valpegrinder får å gi dem litt plen i varmen. Tiden gikk så alt for fort og jeg måtte jo bare reise hjem igjen uten valp. Jeg hadde for liten veske med meg og den sto faktisk i bilen.

Og så det dere venter på, BILDER::::::

034

041

056

058

051

055

050

057

043

044 

053 046

048

052

 

Til slutt en liten hilsen til Gry fra Asca :o)))))

031

Takk for jeg fikk komme, Sissel, og neste gang er det besøk uten valper, men med Charlie.

lørdag 18. juli 2009

Bare bilder!

012

Her har vi kommet ned, William og jeg går oss en tur. Dette er hytta vi hadde en natt for så å flytte til en litt større med eget soverom.

059

Det går en elv gjennom campingen og der ble det fisket og leid ut tråbåter. Ikke at jeg orket det, men noen synes det er gøy.

078

Møtte på en Pumi på campingen. En snål fyr på størrelse med Charlie som hadde fått sommeklippen. Siste kvelden vi var i Borås fikk jeg se en kremfarget finsk lapphund. Det var rart det!!!

111

En sebraantillope fra dyrparken.

112

Også en geit som vist nok kom fra et spesielt land. Husker ikke nå.

116

Elefantene prøvde å tigge.

123

Hallo,hallo jeg ser dere. Strutsen prøvde å følge med oss.

117

Her er fra savannen hvor alle gikk sammen. Elefanter, struts, gnuer, sebraer,giraffer og sikkert noen til jeg ikke har fått med meg. Dette er bare en fjerdedel av hvor stor den var.

128

Alle som en stor happy familie.

129

Nesehorna var for seg. De var veldig trege i varmen.

141

142

Løvene slappet også godt av.

143

En skikkelig konge av en tiger. Det var det eneste bilde som ble vellykket gjennom glassveggen.

166

169

Så kom vi til ulvene. Alfa-paret hadde et kull på 3 unger. Så 6 voksene, men vet ikke sikkert hvor mange det var. De gjemte seg godt oppi lia. Og de andre voksene holdt god avstand til paret med valpene.

204

Vaskebjørnene synes jeg var herlig. Han her stilte seg opp som modell og så bare dumt på oss.

192

Pause…… søstrene sisters på tur.

206

219

212

Så kom vi til barnas bondegård. Der var griser og geiter løse for stor lykke for mange barn. De hadde en liten inngjerding inni den store med luker kun til dem så de hadde en mulighet til å trekke seg tilbake fra alle menneskene. Verdens lengste setning, men jeg håper dere skjønner.

247

252

242

Og så var det bjørnene. Der kom vi til mating og de ventet. Her får folk være med på matingen og det blir delt ut frukt i biter som en kan forskyne seg med og kaste inn til dem. Det var artig. De hadde to unger der nå og de var det liv i.

269

268

Tilslutt var vi inn om “ikke røre marken” område for barn. Hvorfor det var for barn vet jeg ikke for den var vanskelig og slitsom. Kanskje det med alder har noe å si????

289

Og før vi reiste hjemover måtte jo endene mates med resten av brødet til stor glede for William. Tror det er ender på alle campinger i Sverige.

Det var litt om ferien min i bilder. Dere skjønner sikkert hva jeg likte best. Ble ikke tatt så mye bilder fra kjøpesenter og ellers når vi gikk tur. Og resten av familien vil sikkert ikke legges ut på nettet.

Ha en fortsatt fin helg!